logo

Крем під очі

У цьому розділі ми підібрали корейські креми під очі від кращих брендів, які дбайливо та ефективно доглядатимуть таку ніжну зону. Дуже важливо, що всі товари на нашому сайті 100% оригінальні та не містять шкідливих компонентів. Ми продаємо тільки бестселери, тому кожен продукт у каталозі унікальний.
Asc

Позиції 1-12 з 29

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 29

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Крем під очі з Кореї

Азіатські та українські дівчата несхожі як місяць та сонце. Особливо їх відмінності виявляються в очах. Багато азіатських красунь мріють про великі світлі очі слов'янок. Але й наші дівчата теж можуть багато чому позаздрити і навчитися у них: кожна тремтливо дбає про свою шкіру, вони поколіннями передають традиційні рецепти краси і діляться один з одним способами, які дозволяють надовго зберегти молодий свіжий вигляд обличчя.

Крем під очі з Кореї

Креми під очі з Кореї дозволяють надовго зберегти свіжість та здоров'я цієї делікатної області, адже вони розроблені з урахуванням усіх особливостей. Головна перевага – ефективність, адже засоби справді працюють. Крім того, вони:

  • Натуральні – склади багаті на цінні натуральні інгредієнти, які природним шляхом благотворно впливають на шкіру і допомагають боротися з недосконалостями. Для багатьох важливим є саме натуральний склад, оскільки це не завдає шкоди і демонструє відмінний результат;
  • Безпечні – засобам можна довіряти, адже у процесі виробництва ретельно відстежується якість та безпека кожного продукту. Тому можна не боятися негативного впливу на ці ніжні зони та в принципі на організм.

Корейський крем під очі купити можна в магазині «New Skin» – ми припасли чудові знахідки, які займуть гідне місце у Вашому догляді.

Корейський крем під очі – особливості догляду

До цієї зони відносять повіки та періорбітальну область. Слід розуміти, що вона має низку таких особливостей:

  • чутливіше та тонше;
  • більше страждає від впливу ультрафіолетових променів;
  • схильна до появи мімічних зморшок і сухості;
  • менш пружна внаслідок малого вмісту білка колагену;
  • майже не містить залоз, що виділяють себум.

Корейський крем під очі

Крем під очі – корейська косметика, яка спеціально розробляється та тестується офтальмологами, щоб потім не було почервоніння, печіння та подібних негативних реакцій.

Кислотно-лужний баланс, максимально наближений до нейтрального, у професійних засобах дозволяє зміцнювати шкірні волокна. Такий крем навколо очей з Кореї підтягує та зволожує, не провокує алергію та допомагає у боротьбі з такими частими проблемами, як:

  • утворення набряків;
  • поява потемнінь;
  • схильність до появи заломів та зморшок;
  • сухість.

З усіма цими проблемами справляється корейський крем під очі, купити який не складно і в Україні.

Як підібрати крем навколо очей з Кореї

Асортимент косметичних засобів для цієї зони дуже великий. Однак слід уважно вибирати, щоб замовити крем для очей з Кореї, який буде відповідати Вашим потребам.

Звертайте увагу на:

  1. Вік – можна починати використовувати з 18 років, проте продукти з більш щільною текстурою та поживними властивостями розраховані для дівчат віком від 25 років;
  2. Стан – є різні продукти, які спрямовані на боротьбу з ознаками зневоднення, набряків, темних кіл, зморшок та інше;
  3. Бажаний ефект – залежно від того, яку проблему потрібно вирішити, дивіться на основну дію (зволоження, освітлення, тонізація тощо);
  4. Склад – проаналізуйте склад, щоб виключити те, що може викликати алергію (зазвичай це натуральні компоненти, наприклад, равлика муцин).

крем навколо очей корея

У віці 18-25 років чудово підійде крем для повік з Кореї з легкою текстурою багатий на гіалуронову кислоту і рослинні екстракти.

Коли з'являються перші ознаки старіння, рекомендується вибирати активніші компоненти. Розглядайте корейський крем навколо очей із наступним складом:

  • Антиоксиданти та коензими – допомагають прискорити регенерацію шкіри, стимулюють обмінні процеси;
  • Пептиди – активізують процеси оновлення та регенерації, відповідають за ряд клітинних функцій;
  • Кераміди (цераміди) – удосконалюють текстуру, борються з першими ознаками старіння;
  • Колаген – активізує природний синтез колагенових волокон у клітинах, ефективно розгладжує дрібні зморшки, покращує щільність та пружність;
  • Ідебенон – запускає процес омолодження, розгладжує зморшки, має потужну антивікову дію;
  • Вітамін С – уповільнює ранні вікові зміни, зміцнює, допомагає усунути пігментні плями.

Крем для очей з Кореї

Згідно з дерматологічними дослідженнями, вітамін С – це чудовий антиоксидант, який чудово освітлює темні кола, надає природного сяйва та активізує місцеві обмінні процеси. Як показують відгуки багатьох, навіть молодих, дівчат, такий компонент як ідебенон також чудово допомагає у боротьбі з пігментацією.

Якщо спостерігаються значні вікові зміни, варто використовувати корейський крем для очей, у складі якого є аденозин. Це один з найбільш потужних та ефективних антивікових компонентів, який також має помітний ліфтинг ефект.

Якщо ви боретеся з темними колами, вам може підійти крем для шкіри навколо очей із Кореї з равликовим муцином або кофеїном. Вони не лише освітлюють, а й допомагають зняти набряки, а також зсередини наповнюють енергією.

Крем для очей з Кореї – корисні поради щодо використання

Така корейська косметика має бути присутня в щоденній системі догляду – крем для шкіри навколо очей використовують вранці та ввечері. Після вмивання і тонізування обличчя потрібно зовсім невелику кількість нанести легкими рухами, що прихлопують. У жодному разі не можна розтягувати при цьому повіки. Після вбирання – залишки, за потреби, можна промокнути серветкою. Далі наносять захист від сонця та макіяж (якщо йдеться про ранковий ритуал краси).

Ми радимо дотримуватись наступних рекомендацій при використанні крему для шкіри навколо очей з Кореї:

  • Увечері найкраще наносити десь за 30 хвилин до сну. Так воно добре вбереться, і ви не витре його об подушку. Вранці також рекомендується почекати після нанесення 15 хвилин і після цього фарбуватися;
  • Влітку найкраще купити крем навколо очей із Кореї з оптимальним фактором SPF. Захист від сонця допоможе вберегти від шкідливого впливу ультрафіолетових променів;
  • Власницям молодої шкіри найкраще підійде гелева текстура. Використовувати юним дівчатам можна раз на день на ніч.

корейський крем під очі в Україні

Вже зараз на вас чекає корейська косметика крем для повік в інтернет-магазині «New Skin». У нас ви можете замовити корейський крем для повік з бажаним ефектом – зволоження, тонізування, освітлення, ліфтинг та ін.

Наші професійні консультанти будуть раді допомогти вибрати продукт, який підійде саме вам. Інтернет-магазин «New Skin» гарантує оригінальну якість усіх засобів, а також здійснює оперативну доставку замовлень по всій Україні.

To Top