logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
MP-PBTEC

Крем для шкіри навколо очей з пептидами Medi-Peel Peptide-Tox Bor Eye Cream

Крем для шкіри навколо очей з пептидами Medi-Peel Peptide-Tox Bor Eye Cream 2 5 5 1

Затребуваний сьогодні Medi-Peel Peptide Bor Tox Eye Cream – унікальний корейський крем для шкіри навколо очей, що забезпечує помітний вплив. Він омолоджує епідерміс та зволожує його. Додатково зберігає пружність.

Special Price 657,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
40 мл.

Шкіра в цій ділянці тонша, ніж, загалом, на обличчі, що вимагає до неї особливої уваги. За умови регулярного застосування крем Medi-Peel Peptide Bor Tox Eye Cream дозволить покращити еластичність тканин, усуне сухість, насичить, простимулює виробництво колагену. Усуне пігментні плями, позбавляючи обличчя «ефекту панди», який зовсім не сприяє сяючому вигляду обличчя.

Формула складу

З огляду на особливості ділянки обличчя, для якої призначається продукт, для створення нового Medi-Peel Peptide Bor-Tox Eye Cream використані натуральні інгредієнти, покликані принести максимальну користь:

  1. Білий люпин – сприяє синтезу колагену, допомагаючи підтримувати еластичність.
  2. Волюфілін – стимуляція вироблення ліпідів при їх нестачі дає накопичувальний ефект і дозволяє шкірі стати щільнішою. Завдяки цьому погляд стає помітно свіжішим і бадьорішим.
  3. Пептидовий комплекс – компенсація нестачі структурного білка та активне синтезування колагену допомагають створити міцний зміцнюючий каркас, який захищає зону під очима від в'янення.
  4. Солодка та шовковиця – натуральні інгібітори знижують вироблення меланіну, за рахунок чого вдається висвітлити пігментні плями, поступово зменшуючи їх розміри.

Спосіб використання

Цей крем підходить для щоденного застосування.

Деяка кількість продукту наноситься на вже очищену та суху шкіру навколо очей. Далі воно розподіляється у напрямку від перенісся до скроні. Засіб потрібно не розмазувати, а легенько вбивати кінчиком пальця.

Допускається використання в зоні між бровами.

Купити Medi-Peel Peptide Bor Tox Eye Cream у Києві та Україні можна в магазині корейської косметики NewSkin за приємною ціною.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Темні кола під очима
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
40 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне
To Top