logo

K-Secret

K-Secret
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Бренд корейської косметики K-Secret є молодою компанією, яка розпочала свою роботу не так давно, але дуже активно прокладає собі шлях до вершини популярності. Основна її мета – допомогти дівчатам добре виглядати та залишатися в центрі уваги у будь-який день. Ключове завдання застосування косметики K-Secret – боротьба зі втомою та ознаками старіння. Зокрема, це набряклість, наявність темних плям під очима та зморшок.

У ході виробництва косметичних засобів задіяні максимально прості формули, які дозволяють досягти потрібних результатів в короткий термін. Цілком натуральний склад робить використання продукції не тільки ефективним, а й безпечним. Найкраще вона підходить дівчатам віком від 25 років, незалежно від типу шкіри.

Що пропонує бренд

Оскільки компанія K-Secret ще досить молода, асортимент пропонується відносно невеликий:

  • патчі під очі;
  • тонери;
  • сироватки;
  • креми для обличчя;
  • тканинні маски.

Всі товари K-Secret постійно отримують позитивні відгуки клієнток. Однак одразу дві категорії продукції отримали особливе кохання і стали справжніми хітами.

Патчі під очі

Насамперед вони відрізняються від патчів інших брендів більшим лекалом. Таким чином, продукт можна використовувати не тільки під очі, але також клеїти на щоки, шию або область між бровами. Асортимент представлений кількома варіаціями:

  • з вітаміном С – прибирають небажану пігментацію, допомагають позбавитися кіл під очима;
  • з кофеїном – тонізують, покращують лімфодренаж, усувають набряклість;
  • з ретинолом - борються з віковими змінами, роблять шкіру більш пружною.

Тонер

Поки що єдиний у своїй лінійці секретний тонік Calamine 30days швидко став улюбленцем дівчат з жирною та комбінованою шкірою. Основа продукту - пудра каламін - матуюча і контролююча вироблення шкірного сала. Також засіб допомагає швидше загоїти дрібні запалення і позбутися від дрібних прищиків.

Найближчим часом косметика K-Secret планує розширити свій асортимент, тож дівчатам варто очікувати ще більше корисних новинок для краси.

To Top