logo
Немає у наявності
Артикул
KS-AREGP

Антивікові патчі з ретинолом K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches (Retinol)

Продукт K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches (Retinol) активно відновлює шкіру, повертає колишню молодість та красу. Вони усувають зморшки, прибирають так звані «гусячі лапки», робить обличчя більш пружним.
Special Price 1 299,00 ₴ Regular Price 1 499,00 ₴
Об’єм
60 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Тонкі шари епідермісу зміцнюються, цілісність ліпідної мантії відновлюється. Ці корейські патчі, крім іншого, роблять пігментацію не такою вираженою, освіжають та живлять.

Що було використано для формули

Ключові складові K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches (Retinol) такі:

  • Ретинол. Омолоджує, прискорює синтез колагену в епідермісі, робить шкіру більш пружною.
  • Аргірелін. Розслаблює м'язи обличчя, попереджає виникнення зморшок біля очей, поступово розгладжує вже існуючі.
  • Астаксантін. Виявляє активність у кожному шарі епідермісу – бореться з різними проявами вікових змін, а також захищає обличчя від пошкоджень УФ-спектром.
  • Витяжка із кокосу. Зволожує та насичує шкіру, відновлює її, знімає запалення, захищає від негативного впливу деяких факторів ззовні.
  • Коензим Q. Омолоджує обличчя, вирівнює мікрорельєф, оптимізує регенерацію, сприяє активному виробленню власного колагену шкіри.

Як користуватися і де купити

Насамперед варто запам'ятати, що для отримання кращого ефекту від використання K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches (Retinol) буде правильніше зберігати у холодильнику.

Для зручності потрібне число патчів можна вийняти лопаткою і потім вже вручну прикласти до потрібної області – це може бути не тільки зона під очима, але також щоки, шия тощо. Немає необхідності витримувати патчі довше, ніж півгодини. Після зняття залишки есенції змивати не потрібно – краще акуратно розподілити її по шкірі, до повноцінного вбирання. Засіб підійде будь-якому типу шкіри.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити K-Secret Advanced Regenerating Eye Gel Patches (Retinol) у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Темні кола під очима
Тип засобу
патчі під очі
Об'єм
60 шт.
Призначення
Антивікове
To Top