logo
В наявності
Тільки 9 залишилося
Артикул
DKl-FJVCS

Антиоксидантна сироватка Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Charging Serum

Антиоксидантна сироватка Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Charging Serum 1 5 5 1
Перше, що варто сказати про Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Charging Serum - це справжнісінький бустер краси для шкіри обличчя. Він зміцнює тканини, тонізує їх, повертає здорове сяйво. Також продукт бореться з ознаками старіння – розрівнює рельєф обличчя та поступово робить пігментні плями менш помітними, та й загалом суттєво покращує зовнішній вигляд.
Special Price 1 715,00 ₴ Regular Price 2 000,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

На додаток ця сироватка з вітаміном С із Кореї пригальмовує розвиток змін шкіри, пов'язаних із віком.

Що використано у формулі

Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Charging Serum була зроблена із застосуванням наступних елементів:

  • Вітамін С. Захищає обличчя від впливу ультрафіолету, накопичує та купірує вологу, висвітлює плями, підтягує шкіру завдяки стимуляції виробництва природного колагену, вирівнює мікрорельєф.
  • Вітамін В3. Дбайливо розбирається з пігментними плямами, а також слідами лікування акне, оптимізує захисні функції шкіри, попереджає пересихання шкіри, ефективно усуває висип та надлишок себуму, звужує пори, роблячи їх менш помітними.
  • Провітамін В5. Охолоджує та заспокоює, захищає від негативного впливу ззовні, добре зволожує.
  • Витяжки із цитрусів. Тонізують, вирівнюють колір, запобігають впливу стресу, зміцнюють шкірний бар'єр, роблять обличчя відпочилим.

Як користуватися і де купити

Продукт Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Charging Serum відмінно підходить як для нормального, так і для комбінованого, а також жирного шкірного покриву. Для отримання ефекту буде достатньо лише 1-2 краплі. Засіб вбереться швидше, якщо розподілити його по обличчю легкими поплескуючими дотиками. Можна використовувати, у тому числі, для шкіри з підвищеною чутливістю, але в цьому випадку сироватку потрібно заздалегідь змішати з тонером і лише потім наносити.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Charging Serum у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антиоксидантне
To Top