logo

Альгінатна маска

У цьому розділі ми підібрали найкращі корейські альгінатні маски від топових брендів. Вся продукція 100% оригінал, а також рекомендована косметологами.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Альгінатна маска корейська для обличчя

Альгінатні маски з Кореї стали справжнім проривом у косметології для підтримання ідеального стану шкірного покриву. Основа цього продукту альгінат – побічний продукт переробки морських рослин багатих на йод. Після багаторічних досліджень вдалося з'ясувати, що альгінат має неймовірну користь для обличчя та тіла.

Альгінатна маска корейська для обличчя

Корейська альгінатна маска на основі натуральних бурих водоростей може похвалитися універсальністю та цілим комплексом цілющих властивостей. Альгінатна маска для обличчя з Кореї має заспокійливу та протизапальну дію, глибоко зволожує, очищає, нормалізує вироблення себуму та виводить токсини.

Чому варто купити альгінатну маску корейську та випробувати на собі? Особливість такого продукту полягає саме у бурих водоростях, багатих на альгінову та гіалуронову кислоти. Альгінова кислота та її солі пов'язують велику кількість молекул води, завдяки чому виходить особливий гель, що має незамінні властивості для шкіри. У такий гель також входить комплекс мінеральних речовин, вітамінів та протеїни. За рахунок такого багатого натурального складу альгінатні корейські маски відмінно зволожують, насичують та прискорюють обмінні процеси.

Маска альгінатна із Кореї – особливості складу

До складу таких засобів входять:

  • Альгінат кальцію – глибоко очищає пори та стимулює кровообіг. Допомагає захистити шкіру від шкідливих факторів навколишнього середовища, а також покращити вуглеводний та жировий клітинний обмін;
  • Альгінат калію – зміцнює стінки судин та покращує кровообіг. Виводить токсини з глибоких шарів дерми, допомагає при акне, дерматиті, екземі та інших шкірних захворюваннях. Знімає почервоніння, роздратування та заспокоює шкірний покрив;
  • Маніт або солодкий спирт – ефективно знезаражує, дезінфікує та підсушує шкіру, а також виявляє противірусну, протизапальну та протипухлинну дію.

Альгінатна маска для обличчя корейська допомагає:

  • наситити шкіру киснем;
  • активізувати вироблення власного колагену;
  • активізувати обмінні процеси у структурах дерми;
  • наситити шкірний покрив корисними поживними речовинами;
  • підтягнути та надати шкірі тонус, пружність, еластичність;
  • інтенсивно зволожити епідерміс.

Де корейські альгінатні маски в Україні? Знайти цей чудовий засіб ви можете в каталозі інтернет-магазину «New-Skin». Тут знайдеться альгінатна маска з Кореї, яка підходить саме вам, купити яку можна за дуже вигідною ціною з доставкою по Україні.

To Top