logo
В наявності
Тільки 30 залишилося
Артикул
Need-MCG

М'який гель для вмивання Needly Mild Cleansing Gel

М'який гель для вмивання Needly Mild Cleansing Gel 1 5 5 1

Гель Needly Mild Cleansing Gel виготовлений на базі натуральних рослинних інгредієнтів, дуже ніжно і при цьому глибоко очищує шкіру. Засіб допомагає обережно очистити косметику або звичайні денні забруднення з обличчя, не залишаючи неприємного відчуття стягнутості.

Special Price 950,00 ₴ Regular Price 1 450,00 ₴
Об’єм
235 мл.

Завдяки низькому рівню рН продукт допомагає у підтримці природного бар'єру шкіри, а також зволожує епідерміс за допомогою гіалуронової кислоти в складі. З іншого боку, корисні кислоти знижують активність роботи сальних залоз. Таким чином, регулярне використання Гель Needly Mild Cleansing Gel дозволяє запобігти виникненню нових висипів та подразнень. Шкіра набуває здорового сяючого вигляду.

Основні складові очищувального засобу для обличчя

Гель для вмивання з Кореї складається з таких компонентів:

  • лимонна кислота (або АНА-кислота) – надає відлущувальну дію, очищає пори, усуває пігментні плями та в цілому допомагає боротися з в'яненням шкіри;
  • саліцилова кислота – також відлущує відмерлі клітини шкіри, сприяє її м'якому оновленню, глибоко очищає пори від сальних пробок;
  • екстракт квіллайї – дозволяє стабілізувати діяльність сальних залоз, надаючи обличчю здоровий блиск;

Особливості застосування

Гель Needly Mild Cleansing Gel, в основному рекомендується косметологами для нормальної, жирної або комбінованої шкіри обличчя. Але також на продукт варто звернути увагу власницям проблемної шкіри з актне/постакне, куперозом, пігментацією, розширеними порами або підвищеною чутливістю.

Як правильно користуватися

Засіб рекомендується включити у щоденний догляд і вранці, і ввечері.

Деяку кількість продукту потрібно спінити в долонях, попередньо додавши воду. Коли утворюється пінка, нанести її на вологе обличчя та шию, обминаючи область очей. Достатньо помасажувати кілька хвилин, а потім змити водою.

У Києві та Україні Needly Mild Cleansing Gel можна купити в в магазині корейської косметики NewSkin.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
235 мл.
Призначення
Очищення
To Top