logo
В наявності
Тільки 14 залишилося
Артикул
Drc-Oil

Гідрофільна олія з пробіотиками Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Deep Cleansing Oil

Гідрофільна олія з пробіотиками Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Deep Cleansing Oil 3 5 5 1

Коли шкірі не вистачає догляду – вона веде себе відповідно, і ключовий момент дермо проблем ховається у неправильному очищенні. Вода і засіб для демакіяжу – занадто мало, щоб прибрати забруднення, що накопичилися, які йдуть не тільки зовні, але і накопичуються всередині.

Special Price 990,00 ₴ Regular Price 1 300,00 ₴
Об’єм
155 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейська гідрофільна олія Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil – це інноваційний продукт, який вже потрапив у ТОП продажу. Бренд, який вже у своїй назві відбив саму суть свого існування шляхом злиття косметології та фармацевтики, випускає "розумні" засоби, здатні на дива. Біля джерел створення стояли лікарі зі світовим ім'ям і тому засіб вийшов унікальним, а ефект – негайним.

Ідеальне рішення

Незважаючи на те, що склад Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil на основі олій, консистенція не вийшла липкою та важкою.

Маслянистість відчувається тільки на першому етапі зіткнення з долонями, але тільки відчувши вологу, засіб трансформується в невагомий очищуючий мус, який приємно холодить шкіру бульбашками кисню і крім клінінгу надає цілий спектр послуг для шкіри обличчя.

Важлива складова корейської гідрофільної олії Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil – комплекс пребіотків, що нормалізують мікрофлору та приводять рівень ph до норми. Лакто та біфідобактерії пом'якшують вплив проточної води, формують імунітет і працюють на покращення мікроциркуляції та регенерації клітин. Корисні бактерії омолоджують дерму та відновлюють вироблення колагену, необхідного для молодості, сяйва та тонусу шкіри.

Олії насіння соняшника і пінника лугового активно пом'якшують і зволожують, виводять токсини навіть з глибоких шарів епідермісу, а жожоба містить вітаміни молодості A і E, що вирівнюють колір та дарують атласну гладкість. Токоферол – щит від ультрафіолету, сухості та старіння, а синергія цитрусових екстрактів – запорука матового тону, почуття свіжості та чистоти.

Ми – за красу в усьому світі!

В інтернет магазині New Skin купити корейський гідрофільний бальзам Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil – це Ваш шанс стати ще прекрасніше! Виявіть турботу до своєї шкіри і Ви побачите, як вона розквітне у відповідь і стане предметом Вашої гордості! Комфорт і тотальне очищення можуть творити дива – цей бренд зможе довести Вам, що чари трапляються не тільки в казці! А ми будемо Вашими помічниками та гарантуємо швидку доставку по Києву та іншим областям без затримок!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
гідрофільне масло
Об'єм
155 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top