logo

Frankly

Frankly
Asc

10 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

10 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Виходячи з назви, відгуків та принципів роботи популярного космецевтичного бренду з Південної Кореї — Frankly найщиріша, чесна зі своїми покупцями та "прозора" компанія серед усіх. Цікавий підхід до цінової політики дозволив кожному клієнту побачити особисто вартість конкретного агента у складі, адже вся потрібна інформація винесена на етикетку. Такий акт довіри однозначно викликав повагу та попит — без підводного каміння, ризику та переплат Ви отримуєте повноцінний, створений професіоналами своєї справи догляд за шкірою обличчя та шиї. Вкладаючи максимум користі у формулу, в оформленні обмежилися мінімалізмом, приділивши увагу безпеці упаковки продукції Франклі.

Трансформація нон-стоп

Ті, хто віддають перевагу ефективному догляду, без ризику алергії та негативної реакції дерми, просто необхідно купити Frankly і оцінити — як швидко та результативно працюють правильно підібрані компоненти у потрібній концентрації. При цьому тут не знайти складних формул, які рідко й іноді викликають побічні ефекти агентів — лише перевірені часом і потрібні шкірі речовини. Більшість з них вже знаходиться в клітинах і епітеліальних тканинах, а мета засобу — закріпити їх природні властивості та скоригувати вироблення.

Серед самих ТОПових засобів Frankly — сироватки різної дії, креми із серії anti-age та для проблемної дерми, тоніки та тонери як проміжний догляд. Зміни відбуваються відразу після нанесення і стають все більш явними при регулярному використанні. За такий результат відповідають:

  • вітамінний багатофункціональний комплекс;
  • протизапальна та антибактеріальна центела;
  • ніацинамід та вітамін С для відбілювання та нормалізації меланіну;
  • ретинол, алантоїн та кераміди з метою омолодження, підвищення тонусу та еластичності, вирівнювання рельєфу;
  • гіалурон та пантенол для свіжості, зволоження та сяйва шкіри.

Час полюбити себе!

Досить відкладати потрібні покупки на потім, адже причин зволікати більше немає! Тільки зараз купити Frankly в асортименті в інтернет магазині New Skin вигідно, як ніколи! Таких акцій ми ще не мали! А все це тому, що ми прагнемо познайомити улюблених клієнтів із найпопулярнішими, ефективними та якісними товарами з корейської б'юті-лінійки! Окрім оригінальності та Вашого захоплення після застосування, ми даруємо гарний настрій, докладні поради наших консультантів та доставку у найстисліші терміни по Україні та областям!

To Top