logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
Fr-HS

Зволожуюча сироватка з пантенолом Frankly Heyday Serum

Вода – це джерело життя. Вона не лише оточує нас усюди, вона – усередині нас. Від рівня зволоження шкірного покриву залежить зовнішній вигляд людини, а також її самопочуття та настрій. Frankly Heyday Serum подарує шкірі цілющу вологу, поверне молодість і захистить від недружнього зовнішнього середовища.

Special Price 549,00 ₴ Regular Price 749,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Корейська сироватка для обличчя небесно-блакитного відтінку, який їй надають квіткові екстракти баклажану та фіалки, що входять до складу, відкриває нові горизонти доглядової косметології:

  • активно зволожує епідерміс, «замикаючи» вологу глибоко на клітинному рівні;
  • відновлює шкіру після негативного впливу погодних умов (морозу, сонця), косметики, жорстких пілінгів тощо;
  • знімає роздратування та почервоніння;
  • повертає назад вікові зміни.

На варті здоров'я та краси

Проникаючи глибоко в епідерміс, Frankly Heyday Serum створює на поверхні шкіри невидимий мембранний захист. Це стало можливим завдяки її новаторському складу з аденозину, сквалану, гіалурону, а також витяжки з червоних водоростей. Саме вони відновлюють ліпідну оболонку епідермісу, зв'язуючи між собою молекули води та надійно утримуючи їх усередині шкірного покриву. Полісахариди, які у великій кількості містяться у водоростях, допомагають шкірі повернути пружність і знімають набряклість.

Спосіб застосування

Засіб наноситься на очищену та оброблену тонером шкіру легкими масажними рухами. На відміну від більшості засобів догляду за особою, при застосуванні яких рекомендується уникати області навколо очей і губ, Frankly Heyday Serum дбайливо доглядає і ці ділянки, а також зону декольте.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Frankly Heyday Serum у Києві та Україні. Купити для того, щоб ніщо не заважало Вам насолоджуватися життям у всіх його проявах.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість, Подразнення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе
To Top