logo
В наявності
Тільки 7 залишилося
Артикул
MP-HTCC

Відновлюючий крем з термальною водою та керамідами Medi-Peel Herb Thermal Ceramide Cream

Дія Medi-Peel Herb Thermal Ceramide Cream спрямована на те, щоб заповнити нестачу вологи в шарах дерми, усуваючи цим сухість. Продукт відновлює шкіру, розгладжує її, знімає роздратування.

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
120 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Цей корейський крем відмінно підходить, головним чином, для чутливої шкіри, адже не викликає алергічних реакцій, а також знижує чутливість до впливу зовнішніх подразників та прискорює загоєння. Засіб має приємну охолоджувальну гелеву консистенцію.

Що у складі продукту

Серед ключових компонентів складу Medi-Peel Herb Thermal Ceramide Cream:

  • вода гарячого джерела - наповнена різними елементами, які мають сприятливий вплив на шкіру, тонізують, освіжають, допомагають з лікуванням вугрів.
  • Кераміди NP – допомагають епідермісу підтримувати не лише захисний бар'єр, а й водний баланс на клітинному рівні, попереджають надто швидке зневоднення.
  • NB P-Complex – виконаний на основі рослинних витяжок, зміцнює імунітет шкіри та стабілізує метаболізм на клітинному рівні.
  • Derma-clera – спеціальний комплекс, який зосереджений на поліпшенні захисту шкірного покриву від подразників ззовні та здатності до відновлення, також попереджає зневоднення.
  • Beautiful Herb Story – дає заспокійливий вплив, дозволяє шкірі обличчя швидше відновлюється, крім того, активує синтез природних елементів, які зберігають гладкість та пружність шкіри, діє як антиоксидант.

Як правильно користуватися

Продуктом Medi-Peel Herb Thermal Ceramide Cream може вільно скористатися володарка шкіри будь-якого типу. Він повинен стати останнім щаблем у доглядовій рутині. Деяку кількість потрібно розподілити по обличчю легкими рухами. Крім того, крем може бути використаний як нічна маска, якщо нанести його в кілька шарів.

У магазині корейської косметики NewSkin можна купити Medi-Peel Herb Thermal Ceramide Cream у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
120 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top