logo
В наявності
Тільки 6 залишилося
Артикул
MP-DTBC-1

Пінка для вмивання з чайним деревом Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanser

Пінка для вмивання з чайним деревом Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanser 3 5 5 1

Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanser є спеціальним косметичним засобом, який здійснює акуратне очищення будь-якого типу шкіри, а також прибирає жирний блиск, щоб підтримувати необхідний рівень вологи.

Special Price 685,00 ₴ Regular Price 995,00 ₴
Об’єм
170 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Medi Peel Dutch Tea Bubble Cleanser від корейського виробника зуміла здобути велику популярність серед покупців, а також масу позитивних відгуків. Сьогодні придбати такий товар можна у нашому інтернет-магазині.

Що робить цей продукт?

Засіб дозволяє усунути постійне закупорювання пор, з якими стикаються багато жінок. Знижується ймовірність виникнення нових почервонінь, подразнень та виникнення запальних процесів.

Виробник косметики допомагає багатьом жінкам повернути їхню колишню красу завдяки простому, але ефективному догляду за шкірним покривом, що сприяє подальшому поліпшенню загального стану шкіри.

Пінка для вмивання з Кореї на основі чайного дерева Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanser продається у нас, і ми готові допомогти кожному клієнту з покупкою у будь-який зручний момент для клієнта.

Чому ми?

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanse у Києві та Україні за низькою вартістю, але без втрати важливої ​​якості. Ми допоможемо зробити покупку не тільки приємною, а й корисною для багатьох жінок, які бажають стежити за своєю красою.

Ми працюємо з клієнтами не перший рік, дозволяючи вибирати тільки дійсно гідні товари. До того ж, товар є повністю оригінальним, завдяки чому наші клієнти можуть не сумніватися в нашій чесності.

Низькі ціни, великий асортимент корейської косметики та низку інших переваг ви можете отримати саме з нами. Пам'ятайте, що краса вимагає постійного догляду та безпечних косметичних засобів.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Запалення
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
170 мл.
Призначення
Очищення, Заспокійливе, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top