logo

Педи для обличчя

На нашому сайті ви знайдете виключно оригінальні корейські пілінг педи для обличчя від найкращих брендів. Вся продукція підібрана косметологами, тому ідеально доповнить ваш догляд.
Asc

8 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

8 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейські пілінг-педи для обличчя

Б'юті-тренди не перестають радувати нас новими унікальними продуктами, які допомагають удосконалюватись і продовжувати молодість. Однією з останніх гучних новинок є корейські пілінг-педи. Цей продукт з'явився на ринку нещодавно, але вже встиг стати шалено популярним як серед азіатських красунь, так і серед європейських дівчат. Корейські пілінг педи для обличчя купити можна і в Україні – інтернет-магазин косметики New Skin підготував для вас оригінальну якісну продукцію для догляду за обличчям.

Корейські пілінг-педи для обличчя

Пілінг педи з Кореї – знайомимося ближче

Корейські педи – це спеціальні подушечки, серветки або диски, які щедро просочені активною сироваткою. Пілінг педи з Кореї ретельно відлущують і очищають за рахунок впливу на шар, що ороговів. Зазвичай у таких подушечок дві сторони – одна м'яка, а інша – рельєфна. Рельєфна сторона механічно впливає на шкіру, а м'яка – хімічно.

Це зручний і практичний доглядовий засіб має дуже активний склад – найчастіше це кислоти (АНА та/або ВНА), а також вітамінні комплекси, рослинні екстракти, гіалуронова кислота та ін. Популярність корейських педів обумовлена ​​не тільки найвищою ефективністю, а й простотою використання. Баночку з пілінг-педами з Кореї можна брати з собою куди завгодно і використовувати при необхідності, при чому для цього не знадобляться ватяні диски та інші підручні засоби.

Корейські педи для обличчя діють делікатно, не травмуючи епідерміс, але при цьому дуже спрямовано працюють на очищення та оновлення верхнього шару шкіри, допомагаючи йому оновлюватися для більш здорового та доглянутого зовнішнього вигляду. Купити корейські педи можна не лише заради ексфоліації, адже у них ще багато корисних дій:

  • Поліпшення кольору та рельєфу;
  • Оновлення епідермісу;
  • Ефективна боротьба з пігментацією;
  • Глибоке живлення і зволоження;
  • Видалення чорних точок та звуження пор;
  • Абсорбування шкірного себуму.

Для вирішення конкретних проблем потрібно корейські педи для обличчя замовити з відповідним складом – в інтернет-магазині косметики New Skin знайдеться відповідний продукт саме для Вас.

пілінг педи з Кореї на сайті New Skin

За рахунок делікатного відлущування шкіра краще і швидше оновлюється, стає помітно м'якше і ніжніше, набуває рівного відтінку і здорового сяйва. Ви скажете – але хіба пілінг у форматі тонера не робить те саме? Так, тільки корейські педи мають зручніший формат для зручного використання у вигляді подушечок і об'єднують відразу кілька засобів в одному. Кожен диск просочений активною сироваткою настільки, щоб її вистачило на все обличчя на один раз. При цьому рідина не стікає і не забруднює все навколо. Достатньо лише протерти подушечкою шкіру та викинути.

На якому етапі догляду застосовують пілінг педи із Кореї?

По суті, пілінг педи з Кореї можуть виступати як заміна етапу тонізування – тонера, тоніка. Після вмивання потрібно просто дістати диск зі баночки і протерти обличчя. Якщо у складі продукту є кислоти, слід дати їм подіяти протягом 15-20 хвилин, після чого наносити решту догляду. У деяких випадках після застосування корейських педів для обличчя слід вмитися – потрібно уважно прочитати інструкцію перед застосуванням.

Корейські педи купити можна для використання як локальні активні маски на проблемних місцях. Для цього диски слід залишити для дії на 3-10 хвилин.

Які корейські педи для обличчя замовити?

Є кілька різновидів даного продукту, які відрізняються ефектом та складом:

  1. Пілінг-педи з Кореї з корисними кислотами

У складі рідини можна зустріти два типи кислот:

  • АНА-кислоти (молочна, гліколієва, винна) – потужне джерело вологи, яке також допомагає відлущувати ороговілі частинки епідермісу, тонізувати, видаляти пігментацію та підтягувати;
  • ВНА-кислоти (саліцилова) – ефективно очищає та звужує пори, допомагає нормалізувати вироблення шкірного жиру, лікувати висипання та покращувати регенерацію клітин.
  1. Серветки з ефектом скатки

Цей різновид корейських педів для обличчя за своїм ефектом схожий на пілінг-скатку. У складі рідини є частинки мікрокристалічної целюлози. Вона добре абсорбує омертвілий шар, сальні пробки, забруднення, делікатно скочуючи в процесі протирання.

Такі серветки слід правильно використовувати – спочатку обличчя протирають гладкою стороною, після чого рифленою. Слід ретельно протирати обличчя круговими рухами, приділяючи особливу увагу Т-зоні. Після потрібно змити з обличчя катишки, що утворилися.

  1. Спонж

Даний тип чудово підійде власникам проблемної шкіри, схильної до забруднення та закупорювання пор. Це по суті 2 в 1 – поєднує переваги пінки для вмивання і глибокого пілінгу.

Щоб скористатися таким спонжем, потрібно змочити його під водою до утворення легкої пінки. Після цього їм кілька хвилин масажують шкіру, уникаючи області навколо очей та рота, після чого змивають водою.

  1. Зволожуючі серветки

Відмінність полягає у відсутності у складі кислот. Склад збагачений зволожуючими та поживними компонентами, а також вітамінним комплексом. За рахунок цього такі пілінг педи з Кореї діють делікатніше і можуть використовуватися для чутливої шкіри.

Вони чудово підходять для додаткового очищення. Після вмивання слід використовувати тонік протягом 3 секунд. Після цього достатньо протерти шкіру такою серветкою і дати вбратися. Змивати при цьому не треба.

Корейські педи для обличчя

Як правильно використовувати пілінг педи з Кореї?

Якщо ви вже встигли корейські педи для обличчя купити, навчимося правильно використовувати їх у щоденному ритуалі краси:

  • Видаліть макіяж і ретельно очистіть шкіру, використовуючи гель або пінку для вмивання;
  • Дістайте подушечку з баночки, бажано не торкаючись рідини руками (можна використовувати лопатку або пінцет), і протріть рельєфною стороною шкіру. Власницям чутливої ​​шкіри краще уникати зон навколо крил носа, очей та губ, тому що тут найделікатніші зони. У цей час Т-зону можна опрацювати інтенсивніше, але головне не перестаратися – досить ніжних кругових рухів. Залишками рідини можна протерти шию;
  • Після цього протріть обличчя гладкою стороною диска;
  • Далі наносите свій звичний догляд;
  • ВАЖЛИВО! При використанні корейських педів з кислотами обов'язково перед виходом на вулицю слід нанести сонцезахисний крем, навіть якщо за вікном не літо.

Якщо корейські педи для обличчя купити в стандартній баночці, їх вистачить на 2-3 місяці, адже достатньо повторювати таку процедуру лише 1-2 рази на тиждень. Власницям жирної шкіри може знадобитися частіше – 3-4 рази на тиждень. Їх не можна класти назад у баночку або використовувати повторно – протерли обличчя та викинули.

корейські педи для обличчя Medi Peel

Вже зараз ви можете придбати корейські пілінг педи для обличчя в інтернет-магазині New Skin. Наші консультанти з радістю допоможуть вам вибрати засіб, що підходить саме Вам та оформлять доставку в будь-який регіон України. На нашому сайті можна замовити оригінальну продукцію високої якості від офіційних виробників з Кореї.

To Top