logo
В наявності
Тільки 32 залишилося
Артикул
Need-CCP

Заспокійливі педи з центелою Needly Cicachid Chilling Pad

Вражаючий за своєю унікальністю продукт для догляду за обличчям під назвою Needly Cicachid Chilling Pad ефективно тонізує шкіру і приємно освіжає. Натуральне волокно пед дисків не викликає жодного дискомфорту при використанні, а рясна просочення добре зволожує, що дозволяє підтримувати водний баланс на потрібному рівні.
Special Price 50,00 ₴ Regular Price 70,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Ці корейські педи для обличчя, у тому числі, можна використовувати і як маску, якщо прикласти їх тільки до конкретної ділянки шкіри, яка потребує заспокоєння.

Просочення з тонера з підвищеним вмістом натуральних рослинних компонентів добре допомагає дбайливо відлущувати омертвілі частинки шкіри, знизити її чутливість, заспокоїти, повернути природний блиск.

Компоненти для формули складу

Щоб виготовити Needly Cicachid Chilling Pad, фахівці бренду задіяли такі активні складові:

  • Гідролат (вода) кипарису японського. Виявляє активні антисептичні властивості, допомагає значно знизити вираженість подразнень на шкірі, висипки, знижує чутливість шкіри, надає посильну допомогу у лікуванні маскового акне (маскакне).
  • Провітамін В5. Заспокоює шкіру, сприяє регенерації тканин із підвищеною чутливістю, запобігає надто швидкій втраті вологи.
  • Гіалуронат натрію. Купірує вологу глибоко в епідермісі, вирівнює шкіру, робить її більш пружною.

Витяжки:

  • Азіатська центелла. Знімає роздратування, робить почервоніння менш помітними, оптимізує мікроциркуляцію у тканинах, захищає епідерміс від раннього старіння під впливом факторів ззовні.
  • Артемізії. Заспокоює епідерміс, глибоко тонізує, зміцнює судини, активно знімає набряклість.

Як користуватися і де купити

Доглядовим продуктом Needly Cicachid Chilling Pad користуватися дуже просто. Достатньо очистити обличчя своїм звичайним засобом і потім протерти дисками, уникаючи шкіри навколо очей. Також можна використовувати як тканинну маску.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити Needly Cicachid Chilling Pad у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Акне, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Дерматит, Запалення
Тип засобу
педи для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Заспокійливе
To Top