logo
В наявності
Тільки 18 залишилося
Артикул
MP-HKTTT

Зволожуючий тонер з комбучею та гіалуроновою кислотою Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner

Зволожуючий тонер з комбучею та гіалуроновою кислотою Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner 6 5 5 1
Унікальний б'юті-продукт з незвичайним складом та ультра легкою текстурою, корейський тонер Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner — це новий формат догляду за шкірою з очищаючим, зволожуючим та оздоровлюючим ефектом. Два склади змішуються між собою, і масляниста частина розбавляється найніжнішою пінкою, утворюючи на виході невагому кремову хмару.
Special Price 743,00 ₴ Regular Price 1 210,00 ₴
Об’єм
150 мл.

Засіб вирівнює Ph баланс і ознаменує початок ранкового пробудження дерми - вбираючись у пори, тонер зводить міцний захисний бар'єр, стаючи перешкодою для бактерій, зовнішніх подразників та ультрафіолету, а відчуття шовкового фінішу доставить тактильну насолоду і чудово підготує матрикс до подальших процедур.

Догляд VIP-рівня

Двофазний тонер Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner делікатно коригує зорові шорсткості, нерівності дерми, освітлює акне, надмірно пігментовані зони, знімає болючість, набряклість та красу запалених ділянок. Органічний агент комбуча відомий своїми цілющими та омолоджуючими властивостями, вмінням підвищувати міцність фібропластів, повертати еластичність і тим самим підтягувати, розгладжувати та вимальовувати точений овал обличчя. Фермент працює професійним скульптором, охоплюючи найпоширеніші проблеми - тьмяність, в'ялість, зневоднення. Висока концентрація гіалурону врятує суху дерму, що втомлюється від стресу, наповнить клітини зсередини енергією і не допустить передчасного випаровування вологи. Терапія ніацинамідом лікує проблемний матрикс, вирішує питання чорних крапок, забитих пір, жирного блиску та частих запалень. Аденозин і цераміди ущільнюють ділянки, що просіли, стаючи вартою молодості та краси.

Легкий відбілюючий ефект має рис і екстракт дамаської троянди, розгладжує зморшки токоферол, мандарин тонізує і пробуджує регенерацію клітин, що заснула. У веганській формулі Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner детокс-агентами виступають диня та сосна, а ось персик та гліцерин – гаранти м'якості та здорового, рівного кольору по-справжньому доглянутої та щасливої шкіри!

Радість, доступна кожній!

Ми в магазин корейської косметики не просто розповідаємо Вам про наш асортимент - ми знаходимо підхід індивідуально, консультуємо, відповідаємо на запитання та відбираємо лише працюючі товари на ринку космецевтики. Все, що пов'язане зі шкірою – особистий фетиш нашої команди, ми тестуємо, розуміємось, вивчаємо склади та відгуки. Виділивши тонер Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner з усіх, інтернет-магазин NewSkin рекомендує купити його та повністю відчути результат від догляду преміум-класу. Це кохання з першого використання, перевірено на собі! А оскільки не в правилах дівчат чекати, то наша швидка доставка по Україні Києву не підведе та доставить замовлення вчасно!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
150 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне
To Top