logo
В наявності
Тільки 10 залишилося
Артикул
MP-HKTTC

Відновлюючий крем з комбучею та керамідами Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Cream

Вас здивує вміст елегантної, перлинно-рожевої баночки - інноваційний бренд, що любить експерименти, створив двофазний крем — в прозорий гель, що швидко вбирається, додана густа текстура. Поєднавшись у єдину емульсію, вони поєднують свої зусилля у боротьбі за молодість, красу, свіжість та сяйво матриксу.

Special Price 714,00 ₴ Regular Price 1 210,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Комбо результат за одне застосування!

Перевага космецевтичних продуктів у багатозадачності. Подібно до розумного приладу, крем Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Cream просканує дерму, проникаючи в шари епітелію та клітини, виявить збої у програмі регенерації, вікові відхилення та гормональні порушення та методично почне їх усувати, включаючи силу закладеної в нього формули.

Антивікову місію, протизапальну роботу та завдання з глибокого зволоження взяв на себе новий, і багатьом поки що не знайомий компонент – комбуча. Це фермент грибів, що пройшов обробку у певному тепловому режимі. Органічний, але дієвий агент, наповнений вітамінами, коензимами та мікроелементами, і вже сам по собі є знахідкою для втомленої вікової шкіри. Він дозволяє збільшити щільність дерми за рахунок маніпуляцій з ліпідними клітинами - заганяючи їх у потрібну ділянку, комбуча вирівнює його зсередини, заповнюючи зморшки та заломи подібно до ботоксу.

З ним у команді працюють гіалуронова кислота, захисники цераміди, антибіотик ніацинамід та стимулятор вироблення колагену аденозин. Фруктові кислоти стежать за рівнем меланіну, контролюють пігментацію, очищають клітини від токсинів та забруднень, дозволяючи їм вільно оновлюватись та здійснювати метаболізм. Екстракти троянди, жасмини та витяжка з рису освітлюють, роблять тургор рівним, а тон – здоровим із приємним сатиновим фінішом. Крем Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Cream комфортно відчувається в спеку і холод, не жирніть, не сушить, не стягує і не закриває пори - він найкращий у своєму роді і Ви обов'язково його полюбите!

Корейський зволожуючий крем для обличчя Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Cream — рятівник в'янучої шкіри, при цьому і суха, і комбінована дерма почуватиметься комфортно і отримуватиме належний догляд.

Ми ведемо Вас до краси!

Зіткнувшись з різними дерматичними проблемами наших клієнтів, ми взяли за правило - підбирати для них оптимальний догляд, що діє комплексно на весь матрикс. Цей корейський продукт став нашим улюбленцем та фаворитом наших клієнтів! Ми хочемо, щоб кожна жінка оцінила силу його дії та пропонуємо купити Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Cream в інтернет-магазині NewSkin, порадувати себе мега швидкісною доставкою по Україні та областях, а свою дерму — справді професійним корейським доглядом!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне
To Top