logo

Маски для обличчя

У нашому каталозі Ви знайдете найкращі корейські маски для обличчя. Всі товари відібрані косметологами та перевірені на оригінальність. Ви купуєте продукцію, яка не шкодить Вашому здоров'ю та має сертифікати якості.
Asc

Позиції 1-12 з 65

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 65

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейські маски для обличчя

Існує поняття базового догляду. Це мінімальний набір, без якого не можна обійтися.

Корейські маски для обличчя можна в такому випадку віднести до спеціального догляду. Це той засіб, до якого вдаються у випадку, коли потрібно виглядати добре прямо тут і зараз, коли потрібно реанімувати шкіру швидко після хвороби, перельотів або зміни клімату.

Перед тим, як купити корейські маски, потрібно розібратися які вони бувають і як правильно їх використати.

Корейські маски для обличчя

Для початку потрібно визначити мету, яку ми хочемо досягти.

Якщо нам потрібно швидко «покращати», наприклад, перед якоюсь важливою подією, то можна купити корейські маски для обличчя у кількості однієї-двох штук і використовувати їх одномоментно, тобто коли потрібно.

Якщо ж ми хочемо реанімувати шкіру після пережитого стресу або, коли в житті є часті недосипи, хвороби або інші події, які згубно впливають на зовнішній вигляд, то потрібно замовити в такій кількості, щоб вистачило для проходження курсу. Зазвичай він складається мінімум із п'яти щоденних застосувань. Після проходження курсу з 5 днів рекомендується підтримувати результат, застосовуючи по 1 на тиждень.

Можна виділити собі суботу чи неділю для проведення такого ритуалу.

Корейські маски для обличчя купити в Україні за найвигіднішою ціною допоможе інтернет-магазин New Skin, в асортименті якого представлені лише перевірені бренди та ретельно відібрані екземпляри від різних виробників, які зарекомендували себе не лише на ринку України, а й у всьому світі.

Типи корейських масок для обличчя

Перш ніж корейські маски для обличчя купити в Україні, давайте розберемо яких видів вони бувають.

Вони поділяються на такі типи:

  • Тканинні – виготовлені з целюлози та просочені спеціальною есенцією, склад якої прирівнюється до сироватки. Зазвичай формою овальні з прорізами для очей, носа і рота. Іноді складаються з двох частин – верхньої та нижньої.

маски для обличчя корейські

  • Таку форму мають і гідрогелеві, однак вони виготовлені з іншого матеріалу. Гідрогель, з якого їх виробляють, використовується в медицині та сприймається нашою шкірою максимально добре. Вона може повністю розчинитись у воді за кілька годин, що говорить про те, що до складу не входять продукти нафтопереробки. Перевагою такої маски для обличчя з Кореї перед тканинними є те, що їх не треба так довго і ретельно розгладжувати, тому що вони відразу відмінно лягають і прилягають максимально щільно, що створює відмінний парниковий ефект;
  • Змивні – це ті маски, які ми наносимо на деякий час і потім їх необхідно змити. Вони у свою чергу теж поділяються на різні види залежно від складу та консистенції. Бувають кремовими, гелевими чи глиняними;
  • Незмивні – їх ще називають нічні. Можуть бути як кремовими, і гелевими. Відрізняються тим, що ми їх наносимо тонким шаром і залишаємо на всю ніч. Грубо кажучи, це нічний крем, який ми використовуємо лише кілька разів на тиждень;
  • Маска-плівка - знаходиться в тюбику і виглядає як гелева, але перебуваючи на обличчі, вона повністю висихає, утворюючи тоненьку плівку. Цю плівку необхідно акуратно зняти, намагаючись рухатися знизу нагору. Найчастіше призначені для глибокого очищення, так як пласт, коли його знімають, здатний витягнути за собою бруд з пор;
  • Альгінатна – це найцікавіша та найефективніша на наш погляд маска з Кореї. Про неї варто поговорити докладніше.

Застосування маски з Кореї

Ще одним важливим елементом, який потрібно врахувати перед тим, як купити маски для обличчя з Кореї, – це спосіб їх застосування.

У корейській косметиці маски для обличчя можна об'єднати в групи.

Так, наприклад, тканинна та гідрогелева через те, що просочені складом, наближеним до сироваток, замінюють даний засіб у догляді. Тобто після етапу очищення необхідно нанести тонер, далі маски для обличчя корейські, витримати якийсь час. Дати есенції, яка залишилася після зняття повністю вбратися і потім закрити все це кремом, як ми робимо і у випадку з сироватками.

маски для обличчя корея

Альгінатна забезпечує максимально щільне прилягання, за рахунок чого активні компоненти здатні глибоко проникнути в шкіру. Тому має сенс нанести під неї вашу улюблену сироватку, щоб результат від застосування був ще кращим.

Змивні наносяться відразу після етапу очищення і після того, як їх змивають, наносять весь догляд у звичному порядку: тонер, сироватка, крем.

Незмивні є завершальним етапом і замінюють собою крем. Тобто схема виглядає так: очищення, тонер, сироватка, маска для обличчя корейська.

Як відомо, всі ми хочемо виглядати красиво, але при цьому зробити все можливе, щоб заощадити сімейний бюджет. Тому кожна дівчина шукає спосіб купити маски корейські для обличчя недорого.

корейська косметика маски для обличчя

Інтернет-магазин New Skin пропонує знижки та розіграші нашим постійним клієнтам.

Тому, якщо Ви хочете зробити подарунок коханій дівчині, другові, мамі або просто колезі – оформіть замовлення в магазині New Skin і з Вами зв'яжеться наш консультант і підкаже, що краще взяти.

Ми здійснюємо доставку не лише по Одесі, Києву, Харкову та Львову, а й по всій Україні. Відправляємо посилки того ж дня, навіть у неділю, а це означає, що подарунок буде доставлено вчасно.

To Top