logo
В наявності
Тільки 5 залишилося
Артикул
Man-OVCLBA

Відтінковий бальзам для губ з маслом авокадо Manyo Our Vegan Color Lip Balm – Avocado

Бальзам під назвою Manyo Our Vegan Color Lip Balm – Avocado ідеальний для піклування про шкіру жіночих губ. Склад та текстура без липкості продукту дозволяють забезпечити не тільки комфортне використання, але також живлення, зволоження та навіть об'єм.
Special Price 419,00 ₴ Regular Price 655,00 ₴
Об’єм
3,7 г.

З цим товаром зазвичай купують

Корейська косметика для губ цього бренду користується великою популярністю, адже усуває сухість, повертає губам «соковитість», робить їх привабливими завдяки активному зволоженню. Сам бальзам з м'ятним запахом має гарний зеленуватий відтінок, але на губах він стає рожевим.

Що використано у формулі

У Manyo Our Vegan Color Lip Balm – Avocado задіяні складові зеленої категорії безпеки EWG, що дозволяє застосовувати його навіть на шкірі з підвищеною чутливістю.

У складі містяться такі елементи:

  • Aqua Xylitol. Зберігає оптимальний рівень зволоженості, відмінно бореться з зневодненням, усуває лущення та відновлює поверхню шкіри.
  • Олія авокадо. Забезпечує епідермісу живлення та зволоження. Проникає досить глибоко в тканини та оптимізує виробництво власного колагену шкіри, робить бархатистою на дотик.
  • Ментол. Заспокоює, знімає роздратування, тонізує.

Витяжки:

  • Броколі. Відновлює та заспокоює, ефективно бореться із запаленнями.
  • Брусниця. Покращує бар'єрний шар, бореться з лущенням, активно пом'якшує епідерміс, робить більш еластичним, перешкоджає ранньому старінню.

Як користуватися і де купити

Manyo Our Vegan Color Lip Balm – Avocado підійде для щоденного нанесення. Їм можна користуватися кілька разів на день, коли на губах відчувається сильна сухість. Достатньо нанести невелику кількість.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити Manyo Our Vegan Color Lip Balm – Avocado в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
3,7 г.
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top