logo
В наявності
Тільки 18 залишилося
Артикул
MF-WAMMLS

Зволожуюча сироватка для губ Manyo What A Melon Moisture Lip Serum

Губи є одним із домінантних елементів жіночого образу. Тому їх стан має бути ідеальним – здоровим та красивим. Допоможе в цьому корейська маска для губ з керамідами та екстрактом соковитого кавуна.

Special Price 377,00 ₴ Regular Price 589,00 ₴
Об’єм
10 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Manyo Factory What A Melon Moisture Lip Serum швидко вилікує обвітрені губи взимку, відновить водний баланс у спеку, наситить необхідними вітамінами та амінокислотами в період весняно-осіннього авітамінозу. Справжня екстрена допомога для Ваших губ. За допомогою диво-сироватки:

  • проходять лущення та сухість;
  • гояться дрібні тріщини;
  • губи стають гладкими та красивими.

«Чарівний» склад

Оздоровча сила продуктів бджільництва, відома з давніх часів, представлена в Manyo Factory What A Melon Moisture Lip Serum прополісом, воском та медом. Їхню відновлюючу дію гармонійно доповнюють пантенол і одразу 8 різних олій – жожоба, аргани, моринги олійної, соняшника, манго, зародків пшениці, горіха макадами, баобаба.

Особливе задоволення при використанні сироватки приносить її приємний, тонкий запах ароматної ванілі з літніми кавуновими нотками. Структура маски дуже комфортна для губ, не завдає ніякого дискомфорту, забезпечена зручним стиком для нанесення.

Спосіб застосування

Бальзам Manyo Factory What A Melon Moisture Lip Serum може використовуватися самостійно, даруючи губам ненав'язливий глянець із ніжним рожевим відтінком. А може – як захисна основа під помаду. У цьому випадку маска наноситься за 10 хвилин до гриму, надлишки попередньо забираються серветкою. Не можна наносити на відкриті порізи та рани.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Manyo Factory What A Melon Moisture Lip Serum у Києві та Україні за найвигіднішою ціною. Сироватка допоможе Вам зробити свій образ яскравішим та ефектнішим. Продукт підходить для будь-якого віку, абсолютно гіпоалергенний і безпечний.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення
Тип засобу
бальзам для губ
Об'єм
10 мл.
Призначення
Зволоження
To Top