logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
Man-BBCA30ml

Омолоджуюча сироватка з лізатами біфідобактерій Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 30 ml

Про користь пробіотиків для організму знають усі. А завдяки корейським косметологам, відомо тепер і про їхні чудові властивості для шкірного покриву. Сироватка Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 30 ml не тільки інтенсивно омолоджує шкіру, а й лікує її зсередини, не дозволяючи віковим змінам взяти гору над свіжістю та красою.

Special Price 995,00 ₴ Regular Price 1 450,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Корейська сироватка для обличчя з активними біфідобактеріями бореться з ознаками старіння у всіх можливих напрямках:

  • регенерує та оновлює клітини;
  • зрівняє тон і рельєф шкірного покриву;
  • усуває мімічні зморшки;
  • нівелює виразність вікових заломів;
  • повертає тканинам еластичність;
  • надовго зволожує;
  • зміцнює тургор;
  • запобігає в'ялості;
  • дарує здоровий колір та природне сяйво.

Особливість Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 30 ml полягає у пролонгованому ефекті. Протягом доби після нанесення вона створює на шкірі невидиму захисну плівку, що оберігає шкіру від агресивного впливу зовнішнього середовища.

10 видів гіалурону

Унікальність формули Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 30 ml полягає у сумісності з основним складом засобу різної гіалуронової кислоти. Низькомолекулярний гіалурон працює в глибоких шарах епідермісу, високомолекулярна кислота відповідає за зовнішній вигляд поверхні шкірного покриву. Поєднання її з аденозином, скваланом і пептидами і дає потужний антивіковий, оздоровлюючий ефект.

Почніть з малого

Купити Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 30 ml можна в магазині корейської косметики NewSkin у Києві та Україні. І оскільки засіб не відноситься до бюджетних, варто для початку придбати саме міні-версію продукту, щоб зрозуміти, наскільки він підійде Вашій шкірі. Сироватка досить економічна у використанні, тому 30 мл вистачить для тестування, а також – придбання звички доглядати шкіру правильно: з комфортом, користю та насолодою.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Акне, Відновлення мікробіома, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Заспокійливе, Анти-акне, Відбілювання
To Top