logo

Сонцезахисний крем

У цьому розділі ви знайдете найкращій сонцезахисний крем із Кореї. Вся продукція є повністю оригінальною і ми підібрали лише бестселери, які рекомендують косметологи.

Asc

Позиції 1-12 з 37

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 37

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейський сонцезахисний крем для обличчя

Ніхто інший так не розуміється на захисті від ультрафіолету, як азіати. Вони трепетно ставляться до білизни своєї шкіри і не залишають променям і найменшого шансу якось на неї впливати. У цьому їм допомагає корейський сонцезахисний крем для обличчя або так званий санскрін.

Купити сонцезахисний крем для обличчя в Кореї можна так само просто, як і звичайний – виробники пропонують величезний асортимент засобів з легкою текстурою та високим фактором SPF. Зараз і в українок є чудова можливість купити корейський сонцезахисний крем для обличчя. Тенденція на інтенсивну засмагу в нашій країні, на щастя, поступово витісняється турботою про збереження краси, молодості та здоров'я шкіри, а також всього організму в комплексі.

Корейський сонцезахисний крем для обличчя

В інтернет-магазині «New Skin» ви зможете знайти найкращий spf крем для обличчя корейського виробництва – у нашому асортименті знайдуться засоби будь-яких типів із безпечним складом.

Чому потрібно купити корейський сонцезахисний крем для обличчя

Завдяки популяризації корейської косметики сонцезахисний крем можна підібрати набагато легше, ніж раніше. У системі догляду вони належать до «функціональних продуктів», а це означає, що вони підлягають ретельному тестуванню та сертифікації перед виходом на ринок. Найбільш популярними є санскрини з Кореї із високим фактором захисту. Купити корейський сонцезахисний крем для обличчя spf 50 не складе труднощів, оскільки більшість виробників хочуть максимально захистити нашу шкіру.

сонцезахисний крем корея

Ті, хто вже встиг спробувати корейський крем із спф 50 відзначили їхню суттєву відмінність. Насамперед це текстура – у корейської косметики spf 50 вона не така щільна, жирна та липка, завдяки чому продукт вбирається швидше, а легка формула не закупорює пори, не залишає липкість і дає дихати. Тому корейський сонцезахисний крем для жирної шкіри та проблемної буде справжньою знахідкою.

Висока ефективність та комфортність крему спф 50 з Кореї досягається за рахунок складу на основі фізичних та хімічних фільтрів, а також правильному балансу плівкоутворюючих та емульгуючих компонентів.

Сонцезахисний крем із Кореї – особливості складу

Чим довше шкіра піддається інтенсивному впливу променів, тим швидше вона починає стоншуватися, втрачати свій тонус і внаслідок цього старіти. Уф-випромінювання призводить до втрати вологи, руйнування колагенових волокон, а також порушує розвиток пігменту меланіну в клітинах. Крім цього, ультрафіолетове випромінювання є причиною розвитку онкологічних захворювань, найпоширенішим серед яких є рак, більш ніж у половині випадків.

Корейські санскрини відрізняються між собою за деякими характеристиками. Ось основні з них:

  1. Ступінь захисту

На людину впливає два типи ультрафіолетових променів – UVB та UVA. UVB - це короткохвильові, що інтенсивно опромінюють шкірний покрив, але при цьому не проникають глибоко в його шари, впливаючи лише на верхні. Саме цей тип провокує опіки і може підвищити ризик розвитку меланоми та інших ракових захворювань. UVA хоч і менше потрапляють на шкірний покрив, але при цьому впливають на весь організм – вони пригнічують роботу імунітету та активізують фотостаріння.

Чому багато хто хоче саме корейський сонцезахисний крем для обличчя на кожен день? Справа в тому, що ці засоби захищають від усіх різновидів згубного ультрафіолетового випромінювання і мають різні фактори:

  • SPF – означає ступінь захисту від UVB. Цей показник може змінюватися в межах від 15 до 50, хоча є засоби з ще більшим ступенем для людей з дуже блідою шкірою.
  • PA – це ступінь захисту від UVA. Тут слід зважати не на цифри, а на плюси. Чим їх більше, тим триваліший час корейська сонцезахисна косметика працюватиме і перешкоджатиме згубному впливу ультрафіолетового випромінювання. Корейський захист від сонця з позначкою «РА+» ефективно працюватиме до 4 годин, а з позначкою «РА+++» - до 8-9 годин.

spf крем для обличчя корейський

  1. Набір фільтрів

Може містити як хімічні, так і фізичні фільтри захисту:

  • Хімічні фільтри – синтезовані речовини, що абсорбують ультрафіолетові промені, перешкоджаючи їх проникненню в організм.
  • Фізичні фільтри – мінеральні сполуки, що створюють на шкірному покриві фізичний бар'єр, що відбиває промені. Найчастіше як фізичні фільтри у складі використовуються оксид цинку і діоксид титану. Ці компоненти є безпечними і їх можна зустріти в дитячих засобах.

Також зустрічаються комбіновані формули, в яких є як хімічні, так і фізичні фільтри для більшої ефективності.

  1. Форма випуску та текстура

Можна у різних текстурах – гель, класичний крем, молочко, флюїд та інші. Головна їхня відмінність від європейських полягає саме в текстурі та легкості. Вони краще вбираються, не скочуються, не роблять з обличчя жирний млинець – те, що потрібно для щоденного використання. Тому особливо радять корейський спф крем для жирної шкіри.

Санскрін Корея

  1. Доглядові компоненти

Азіати дуже люблять мультифункціональний догляд. Тому можна розглядати корейський сонцезахисний крем для обличчя SPF 50, який не тільки убереже від шкідливого випромінювання, а й додатково наповнить її корисними речовинами. У таких продуктах можуть бути рослинні екстракти, а також різні омолоджуючі, зволожуючі та матуючі компоненти.

Як правильно використовувати сонцезахисний крем для обличчя з Кореї?

Сонцезахисний крем із Кореї – це завершальний етап у догляді. Наносити слід зранку після того, як основні засоби добре вбралися. Слід наносити досить рясно. Тут не вистачить стандартної горошинки – не скупіться і щедро наносите на все обличчя, шию, декольте (якщо воно відкрите) і навіть вуха.

корейський крем spf 50 для обличчя на сайті New Skin

Якщо далі планується нанесення декоративних засобів, слід почекати, поки він добре вбереться – може знадобитися близько 15 хвилин. Після цього можна наносити тональну основу рухами, що поплескують і вбивають, щоб не пошкодити захисний бар'єр.

Використовувати його слід як мінімум за 30 хвилин до виходу на вулицю. Фізичні фільтри починають працювати відразу, а ось хімічним потрібен деякий час, щоб добре вбратися і подіяти.

Пам'ятайте, що він важко змивається водою. Щоб якісно очистити шкіру і уникнути закупорювання пор, слід до ритуалу догляду додати кілька етапів очищення, що включають жиророзчинний засіб для вмивання, наприклад, гідрофільний бальзам для зняття макіяжу або гідрофільна олія, яку потім змиває легка корейська пінка для вмивання. Всі ці товари також можна знайти у нашому інтернет-магазині.

Якщо вам потрібен якісний корейський сонцезахисний крем, купити в Україні його ви зможете в інтернет-магазині New Skin за найвигіднішими цінами.

To Top