logo
Немає у наявності
Артикул
DrC-TTPGUSSPF50

Сонцезахисний крем для нейтралізації почервонінь Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++

Захисний крем від сонця Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++ був виготовлений з урахуванням усіх ключових потреб людей із проблемною шкірою, схильною до підвищеної жирності та висипання.

Special Price 850,00 ₴ Regular Price 1 490,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Засіб допомагає усунути почервоніння та прикрити запалені ділянки. Фізичні фотофільтри останнього покоління у складі дозволяють забезпечити захист від УФ-випромінювань.

Корисний бар'єр

SPF крем для обличчя корейський Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++ має формулу, збагачену складовими, які мають активну антибактеріальну дію. Включений у процедуру щоденного догляду за обличчям, продукт може боротися з висипаннями. Антиоксиданти дозволяють посилити захист шкіри від сонячних променів.

У складі Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++ є такі корисні компоненти:

  1. Ніацинамід. Стабілізує вироблення шкірного сала, тим самим знижуючи жирність шкіри. Врівноважує її тон і звужує пори.
  2. Пантенол та гіалуронова кислота. Попереджають зневоднення, роблять дерму м'якою.
  3. Полин. Екстракт популярний завдяки антибактеріальним властивостям. Компонент усуває почервоніння, бореться із запаленнями та очищує шкіру.
  4. Хауттюйнія. Має сильні протизапальні якості. Також рослина є потужним адаптогеном. Він підвищує стійкість дерми до впливу зовнішніх подразників.
  5. Чайне дерево. Допомагає у нейтралізації бактерій, які стають причиною подразнень та висипу. Усуває почервоніння, підсушує запалення та сприяє загоєнню.

Як використовувати

Потрібно нанести потрібну кількість продукту в самому кінці щоденного ранкового догляду, після очищення та тонізації обличчя та шиї. Фото-фільтри миттєво розпочинають свою роботу, тому немає потреби чекати півгодини, щоб вийти на вулицю. Перебуваючи на сонці більшу частину дня, бажано оновлювати крем кожні 2 години.

У нашому магазині корейської косметики NewSkin можна купити Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++ у Києві та Україні за приємною ціною.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Почервоніння, Купероз, Розацеа
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top