logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
DrC-CRWSSPF50

Водостійкий сонцезахисний крем Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun SPF50+ PA++++

Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun SPF50+ PA++++ – це водостійкий корейський крем із СПФ, який не раз доказав свою надійність. Незважаючи на легку текстуру, продукт демонструє підвищений захист від ультрафіолету. Нові фільтри у складі виробляють на шкірі прозорий шар без відчуття липкості.
Special Price 1 750,00 ₴ Regular Price 2 250,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Тести показали, що засіб можна використовувати не лише дорослим, а й дітям – він надійно захистить ніжну шкіру дитини. Крем насичений натуральними поживними речовинами, які усунуть почервоніння, зупинять запальні процеси та сприяють відновленню пошкодженого епідермісу.

Активна формула продукту

У складі Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun SPF50+ PA++++ є такі компоненти:

  • аденозин – оптимізує синтез природних еластину та колагену, знижує помітні ознаки природного старіння шкіри, заспокоює тканини;
  • гіалуронова кислота – забезпечує епідермісу активне та тривале зволоження, допомагає шкірі зберігати пружність та молодість;
  • ніацинамід – видаляє пігментні плями, вирівнює колір шкіри, зміцнює захисний бар'єр шкіри, посилює вплив складових, що сприяють зволоженню шкірного покриву;
  • пантенол – запускає процеси регенерації, пом'якшує шкіру, утримує вологу всередині;
  • екстракт бамбука – забезпечує природний захист від УФ-випромінювання, живить шкіру амінокислотами та зволожує її;
  • сік алое діє як м'який антисептик при сильних шкірних запаленнях;
  • токоферол – попереджає окислення клітин, підтримує рівновагу ліпідного балансу;
  • екстракт центелли – за лічені миті заспокоює запалення на шкірі, сприяє відновленню пошкодженої шкіри, підвищує поріг чутливості до ультрафіолету.

Як використовувати продукт

Перед нанесенням Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun SPF50+ PA++++ шкіру потрібно обов'язково зволожити кремом. СПФ має стати останнім етапом у щоденному догляді. Його слід наносити на обличчя та тіло приблизно за 20 хвилин до виходу на вулицю.

Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun SPF50+ PA++++ в магазині корейської косметики NewSkin можна купити в Україні та Києві.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
100 мл.
Призначення
Захист кольору
To Top