logo
В наявності
Тільки 9 залишилося
Артикул
TraLab-NGC

Освітлювальний крем-гель з ніацинамідом Transparent Lab Niacinamide Glow Cream

Transparent Lab Niacinamide Glow Cream – популярний крем, що має приємну гелеву текстуру і сильний вплив на епідерміс. Прекрасний вибір, якщо необхідно зволожити та освітлити шкіру обличчя.

Special Price 900,00 ₴ Regular Price 1 100,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Склад продукту включає, крім іншого, вітамін В3, що дарує сяйво, а цераміди та інші компоненти покращують захист шкіри, разом з тим попереджаючи зневоднення тканин. Засіб має накопичувальний ефект, проте вже після першого використання обличчя стає помітно зволоженим, відпочилим і сяючим.

Компоненти для формули продукту

Для створення Transparent Lab Niacinamide Glow Cream були обрані такі активні складові:

  • Amino Acid. – комплекс натуральних компонентів, які зволожують шкіру та працюють над її відновленням, загоюють пошкодження та усувають сліди від опіків.
  • Ніацинамід. Працює з бар'єрним шаром шкіри, покращує колір обличчя, стабілізує роботу сальних залоз, знижує кількість запалень.
  • Пальмітоїл трипептид-1 і пальмітоїл тетрапептид-7. Стимулюють синтез натуральних колагенових волокон, оптимізує пружність шкіри, робить тканини помітно більш еластичними.
  • Цераміди. Зміцнюють бар'єрний шар епідермісу, захищає його від зневоднення та шкідливого впливу різних факторів ззовні, насичує корисними речовинами.

Продукт має повністю веганський склад, до нього не входять ароматизатори, глютен, мінеральні або ефірні олії.

Як користуватися і де купити

Продукт має приємну консистенцію, добре вбирається і не залишає жирних слідів. Transparent Lab Niacinamide Glow Cream потрібно в невеликій кількості нанести на шкіру вже останнім кроком рутини догляду і злегка помасажувати, після чого залишити вбиратися. Підходить для щоденного застосування, використовувати можна і вранці, і ввечері.

В магазині косметики NewSkin можна купити Transparent Lab Niacinamide Glow Cream в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top