logo
В наявності
Тільки 11 залишилося
Артикул
THER-DP

Антивікова мультипептидна сироватка THERAMID Derma-Peptides

Theramid Derma-Peptides 30ml - 22% Multi-Peptide Treatment 22% — це продукт, збагачений комплексом пептидів, що дозволяє помітно зменшити візуальні ознаки природного старіння. Він також стимулює синтез власних колагенових волокон шкіри.

Special Price 2 072,00 ₴ Regular Price 2 272,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Біометричні пептиди швидко розчиняються у тканинах, розгладжують дрібні зморшки, тим самим омолоджуючи обличчя. Біометричність даних компонентів означає, що вони аналогічні до тих пептидів, які спочатку присутні в людському організмі. Таким чином, можна отримати гарантію, що нові пептиди, отримані штучно, будуть виконувати ті ж функції.

Компоненти для формули продукту

Для виготовлення Theramid Derma-Peptides 30ml - 22% Multi-Peptide Treatment 22% експертам знадобились:

  • Пептидний комплекс Проникає глибоко в епідерміс, сприяє активному синтезу колагенових волокон, зміцнює тургор, робить неглибокі зморшки менш помітними.
  • Гіалуронан. Добре зволожує, відновлює водний баланс.
  • Гліцерин. Глибоко зволожує, попереджає зневоднення.
  • Олія макадамії. Стимулює відновлення клітин, відновлює баланс вологи, живить шкіру корисними елементами.

Як користуватися і де купити

Theramid Derma-Peptides 30ml - 22% Multi-Peptide Treatment 22% найкраще підійде віковим красуням 40+, а також тьмяній і втомленій шкірі з першими візуальними ознаками старіння. Засіб можна однаково ефективно використовувати як для ранкової, так і для вечірньої рутини. Все, що потрібно зробити – це вмити та тонізувати обличчя, а потім нанести кілька крапель продукту та розподілити. Залишиться «закрити» сироватку кремом, але спочатку потрібно дочекатися вбирання.

У магазині косметики NewSkin можна купити Theramid Derma-Peptides 30ml - 22% Multi-Peptide Treatment 22% у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top