logo
В наявності
Тільки 7 залишилося
Артикул
MP-BTPT

Антивіковий тонер з пептидами Medi-Peel Peptide Tox Bor Toner

Антивіковий тонер з пептидами Medi-Peel Peptide Tox Bor Toner 6 5 5 1

Питання зволоження шкіри — чи не першочергове у списку кожної леді. І тут через зміну біологічних процесів вступає в гру вік, адже дерма з кожним роком не тільки втрачає свої захисні властивості, а й накопичує стрес від косметики, неправильного харчування, недосипання та гормональної перебудови організму.

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
180 мл.

Глобальне відчуття сухості та стягнутості з'являється після вмивання — саме в цей момент шкіра найбільш сприйнятлива до доглядових засобів і готова засвоїти максимум корисних поживних речовин. Корейський тонер anti-age Medi-Peel Peptide Tox Bor Toner — один із тих чудо-засобів, які дають моментальний результат, але зберігають накопичувальну тенденцію. Уповільнити старіння реально з корейським брендом, що створив унікальну формулу, що омолоджує, в трендовому форматі легкого гелю-флюїду.

Ботокс без ін'єкцій!

Після нанесення на очищену шкіру починається трансформація тонера Medi-Peel Peptide Tox Bor Toner у ботокс-терапію. Серія ферментів з лактобактерій і заквасок (рисової, соку груші та ячменю) формують корисну для вікової шкіри мікрофлору, а пептиди не просто зовні розгладжують зморшки, повертаючи бездоганний овал обличчя, а й зміцнюють тургор, не допускаючи провисання та формування мімічних зморшок та заломів. /p>

Класичний тандем із гідролізованих колагену та еластину — це найкоротший шлях до гладкої, пружної, ідеального кольору дерми. Присутність гіалуронки необхідна для максимального зволоження та підтримки потрібного вмісту вологи у клітинах. Агенти молодості волюфілін та аденозин відновлюють регенерацію та прискорюють метаболізм, щоб оновлення клітин відбувалося швидше, ніж їхнє природне старіння.

Тонер Medi-Peel Peptide Tox Bor Toner передбачає поведінку в'янучої дерми і завжди на кілька років вперед від цифр у паспорті. Елексиром омолодження виступають цінні стовбурові клітини едельвейсу, які використовуються лише в преміальній косметиці — це екран від фотостаріння, антитоксидант і каталізатор обмінних процесів.

За красою тільки до нас!

У ТОПі засобів у наших постійних клієнтів саме цей корейський тонер — його ціну та якість гідно оцінили, а наші консультанти з радістю розкажуть про переваги тонера. Купити Medi-Peel Peptide Tox Bor Toner в інтернет-магазині New Skin максимально вигідно зараз, під час дії акції, вартість знижена! І це не просто маркетинговий хід – це любов нашої команди до Вас та щире прагнення довести, що дива бувають не лише у казках!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Відновлення мікробіома
Тип засобу
тонік для обличчя
Об'єм
180 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top