logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
Pur-DGTSSPF5015ml

Сонцезахисний крем Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++ 15 ml

Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++ 15 ml – те, що потрібно для шкіри у спекотні дні. Продукт допоможе надійно захиститися від шкідливого впливу ультрафіолету та запобігти виникненню пігментації. Особливий CICA-комплекс заспокоїть дерму, усуне почервоніння, якщо вони є.

Special Price 272,00 ₴ Regular Price 472,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

У формулі препарату є новітні фільтри, що дозволяє продукту забезпечити найвищий рівень безпеки при впливі шкідливих спектрів сонячного випромінювання. Якісний захист допоможе, у тому числі, запобігти ранньому старінню шкіри.

Винятково безпечні складові

Корейський сонцезахисний крем Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++ 15 ml гарантовано підійде кожному типу шкіри, включаючи чутливу. Досягти такого ефекту вдалося завдяки трьом новітнім фото-фільтрам:

  • Uvinul A Plus – активно захищає від UVA-випромінювання.
  • Uvinul T 150 – попереджає вплив UVB-променів.
  • Tinosorb S – запобігає впливу обох спектрів на шкіру, що дозволяє значно посилити перші два компоненти.

Ключовий елемент у складі – це екстракт азіатської центели, яка разом із CICA-комплексом дозволяє швидко вгамувати подразнення, зволожує шкіру, усуває запалення та сприяє активному відновленню.

Важливо відзначити, що Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++ 15 ml не містить ароматичних добавок або ефірів. Продукт має винятково легку консистенцію, що не віддруковується на одязі.

Як правильно користуватися

Сонцезахисний крем стає останнім пунктом у щоденному ранковому догляді. Наносити його потрібно за 10 хвилин до виходу із дому. При тривалому перебування на вулиці по можливості бажано наносити засіб повторно кожні 3 години.

Змивається SPF у два етапи: з використанням гідрофільного масла та пінки.

Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++ 15 ml можна купити прямо зараз магазині корейської косметики NewSkin у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Зневодненість
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
15 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top