logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
J'sD-HMC

М'який гель для очищення шкіри J'sDerma Hydglow Mild Cleanser

Напрочуд м'який, ніжний засіб для очищення J'sDerma Hydglow Mild Cleanser ідеально підходить для чутливої та вікової шкіри. Делікатно дбаючи, він звільняє шкіру від забруднень та косметики, насичуючи сяйвом, здоров'ям та красою.

Special Price 649,00 ₴ Regular Price 849,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Гель для вмивання з Кореї містить гіалуронову кислоту, яка утримує вологу, повертаючи шкірі пружність та здоровий вигляд. Завдяки своєму унікальному гіпоалергенному складу пінка:

  • не сушить шкіру;
  • не створює почуття дискомфорту через стягнутість;
  • не утворює на обличчі жирної плівки;
  • не порушує захисний бар'єр.

Це дозволяє використовувати засіб щодня як для ранкового вмивання, так і для вечірніх процедур. Дарує відчуття чистоти та свіжості аж до наступного застосування.

Ексклюзивна формула

Ефективність використання J'sDerma Hydglow Mild Cleanser пояснюється рослинним комплексом ПАР PROTEOLTM APL EF, що входить до його складу. Екстракти кмину, рису, лотоса, розмарину, лаванди та мильної трави, олії анісу, жожоба, соняшника, оливи, авокадо та кокосу мають найпотужніший антиоксидантний та антивіковий ефект. Природні компоненти борються з патогенними бактеріями – першопричиною висипу вугрів, усувають лущення. Завдяки їм у судинах покращується кровообіг, шкіра починає вільно «дихати» та відновлюватись.

J'sDerma Hydglow Mild Cleanser очищає шкіру не лише зовні, а й глибоко зсередини – на клітинному рівні. Комплекс із семи активних пептидів виводить з епідермісу шлаки, алантоїн запускає регенерацію клітин, сприяє швидкому загоєнню пошкоджених тканин.

Спосіб застосування

Вранці потрібно змішати гель із теплою водою, рівномірно нанести на шкіру масажними рухами, трохи почекати та змити.

Ввечері нанести гель на трохи зволожену шкіру – до розчинення макіяжу. За допомогою води перетворити склад на піну, помасажувати та змити. Завершити процедуру тонером, сироваткою та зволожуючим кремом.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити J'sDerma Hydglow Mild Cleanser у Києві та Україні. Купити для того, щоб повернути своїй шкірі молодість та бархатистість, а собі – відчуття комфорту та нескінченної ніжності.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Жирний блиск
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення, Демакіяж
To Top