logo
В наявності
Тільки 18 залишилося
Артикул
MP-PAET

Тонер з 9 пептидами Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner

Тонер з 9 пептидами Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner 3 5 5 1

Цей тонер призначений для регулярного догляду за зрілою шкірою. Він на 50% складається з пептидів, які чудово борються з усіма ознаками старіння.

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 1 290,00 ₴
Об’єм
250 мл.

З цим товаром зазвичай купують

За стандартом, наш догляд за шкірою рухається за схемою: очищення, тонізування, живлення. Однак цього не завжди достатньо. Проблема сухості та дефіцит вологи утворюються поступово, і щоб підтримати потрібний клімат у дермі використовуйте есенцію Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner. Його загальна зміцнююча, оздоровлююча та омолоджуюча дія заснована на силі пептидів, об'єднаних в інноваційний комплекс Idealift, створений брендом з посиленою орієнтацією на зрілу шкіру. Легкий склад вбирається на очах, не утворюючи плівку, але вибудовуючи незримий бар'єр між матриксом та агресивним навколишнім середовищем. Така підтримка не залишиться непоміченою, і у відповідь на таку турботу шкіра у відповідь подарує сяйво, гарний тон і гладкість.

Місія здійснима!

Так, з корейським тонером для обличчя Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner можна впоратися з різними дефектами шкіри - починаючи від "почуття маски", провисання тонких, зневоднених ділянок, тьмяності і до скульптурування з вираженим ефектом розгладження зморшок. Ця допоміжна терапія чудово тонізує та готує дерму до наступного етапу догляду. Активні агенти-пептиди першими вступають у боротьбу зі старінням клітин, провокуючи викид колагену у збільшених дозах, тому природна кількість у тканинах стрімко починає падати з віком. В anti age програмі працює на боці молодості аденозин та волюфілін – за рахунок накопичення ліпідів нарощується щільність тканин, повертаються пружність та тонус. Заповнюючи зсередини зморшки на кшталт ботокса, відбувається вирівнювання заломів, шкіра "розправляється" навіть у складних носогубній та орбітальній зонах.

Трегалоза у складі Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner - абсорбент, що виводить токсини, очищує пори і відбиває ультрафіолет. Седативний бетаїн дбайливо доглядає, заспокоює, знімає симптоми печіння, роздратування та лущення, що виникли як від зневоднення, так і після хімічних пілінгів, чисток та скрабів. Незамінна гіалуронка - спонсор здорової, еластичної дерми, що відпочила.

Покупка, що надихає!

Саме так, адже після першого використання Ви не захочете зупинятися на досягнутому. Побачивши, як зміниться шкіра після корейського тонера для обличчя, Ви відразу почнете досліджувати і знайомитися з іншою продукцією кращих брендів. Їх, як і есенцію Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner легко купити в інтернет-магазині New Skin. З нашого боку обіцяємо допомогу наших штатних експертів краси у підборі, приємні знижки та бонуси, оригінальність кожного продукту, підтверджену сертифікатами та доставку по областях України та столиці Києву!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
250 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top