logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
Man-BBCA-50ml

Омолоджуюча сироватка з лізатами біфідобактерій Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 50 ml

Омолоджуюча сироватка з лізатами біфідобактерій Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 50 ml 1 5 5 1

Кажуть, що людині стільки років, наскільки вона почувається. Корейські косметологи доповнюють: "...і наскільки вона виглядає". Висококонцентрована сироватка Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 50 ml не просто допомагає надовго забути про вік: вона запускає процеси старання у зворотний бік, позбавляючи шкіру від їх причин.

Special Price 1 499,00 ₴ Regular Price 1 699,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Жінки, які регулярно використовують засіб протягом 2-3 тижнів порівнюють сироватку для обличчя з Кореї з ефектом фотошопу:

  • дрібні зморшки розгладжуються, глибокі заломи стають менш виразними;
  • тон вирівнюється, шкіра виглядає доглянутою та відпочившою, більше немає необхідності наносити тональний крем, маскуючи недоліки;
  • почервоніння, постакне та висипання зникають, пігментні плями стають практично непомітними;
  • разом з в'ялістю шкіри зникають брилі та одутлість, контури обличчя підтягуються, повертаючись до початкової форми.

Такий ефект Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 50 ml відбувається за рахунок оновлення та самовідновлення клітинного шару, зумовленого робочою формулою унікального засобу.

Секрет складу

Після 30 років шкіра починає втрачати сквалан – ненасичений вуглеводень. Це провокує появу сухості, роздратування, пігментних плям і, як наслідок, утворення зморшок. Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 50 ml містить сквалан у своєму складі, заповнюючи його втрату в епідермісі. Активні пробіотики, пептиди, аденозин, гіалуронова кислота та ніацинамід посилюють омолоджуючий ефект. Біфідобактерії працюють над створенням місцевого імунітету, екстракти гарбуза насичують епідерміс вітамінами А та Е, витяжка з какао бобів забезпечує гнучкість тургору.

Для того щоб випробувати на практиці дію цього чудового продукту, в магазині корейської косметики NewSkin можна купити Manyo Bifida Biome Complex Ampoule 50 ml у Києві та Україні. Молодість та здоров'я – хіба можна придумати подарунок краще?

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Заспокійливе, Відновлення
To Top