logo
В наявності
Тільки 12 залишилося
Артикул
TL-VHP

Бальзам з ефектом збільшення губ Transparent Lab VOLUME Hydrating-Plumping

Бальзам Transparent Lab VOLUME Hydrating-Plumping зможе подарувати губам бажаний об'єм, зробити їх м'якими та привабливими. Дбайливий догляд та гарний блиск вже після першого використання. Все це завдяки активним інгредієнтам складу, що починають діяти вже з перших секунд після нанесення.

Special Price 756,00 ₴ Regular Price 956,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Регулярне використання бальзаму здатне забезпечити довготривалий ефект, створюючи видимість натурального об'єму з чітко окресленим контуром. Як результат, покращена формула забезпечує глянсове покриття без відчуття неприємної липкості. Губи стають пухкими практично миттєво.

Компоненти для формули продукту

Transparent Lab VOLUME Hydrating-Plumping не тільки додає губам об'єму, але також покращує саму текстуру губ і додає блиску. Досягти такого ефекту дозволили такі компоненти:

  • Комплекс Instaplump інноваційний комплекс містить, крім іншого, витяжку з перцю, практично миттєво стимулює кровообіг у губах, і робить їх помітно більш пухкими.
  • Комплекс Volulip та гіалуронан. Зволожують, роблять губи гладкішими, а контур – більш виразним, підтримують ефект протягом тривалого часу.

Як користуватися і де купити

Щоб помітно покращити зовнішній вигляд губ, необхідно наносити Transparent Lab VOLUME Hydrating-Plumping щодня. Однак важливо враховувати, що засіб необхідно розподіляти не по всій поверхні губ, а виключно за контуром. Відразу після нанесення може виникнути легке поколювання, але це нормально.

В магазині косметики NewSkin можна купити Transparent Lab VOLUME Hydrating-Plumping в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
бальзам для губ
Об'єм
15 мл.
Призначення
Зволоження
To Top