logo
В наявності
Тільки 6 залишилося
Артикул
Need-CM

Набір тканинних відновлювальних масок Needly Cross barrier mask

Набір із 30 тканинних масок Needly Crossbarrier Mask надасть ефективний відновлюючий догляд, у тому числі, якщо пошкоджено бар'єрний шар шкіри. Це те, що потрібно, коли стали помітні ознаки сильного зневоднення, почалося лущення, підвищилася чутливість та ін.
Special Price 1 450,00 ₴ Regular Price 1 650,00 ₴
Об’єм
30 шт./350 г.

З цим товаром зазвичай купують

Ці корейські маски для обличчя допомагають оптимізувати зволоження епідермісу, заповнюють нестачу природних церамідів і добре пом'якшують шкіру.

Що використано для формули

Есенція Needly Crossbarrier Mask виготовлена з таких складових:

  • Гліцерил глюкозид. Сприяє активному трансферу вологи всередині рогового шару, оптимізує процес зволоження, дозволяє шкірі зберігати гладкість.
  • Провітамін В5. Зволожує обличчя, за рахунок чого швидко усувається дисбаланс вологи, знижує почервоніння за рахунок протизапальних властивостей.
  • Рослинний холестерин. Купірує вологу в роговому шарі, підтримує шкірний бар'єр цілим, пом'якшує та освіжає.
  • Фітосфінгозін. Один із складових ліпідного бар'єру, його завдання – контролювати зростання клітин епідермісу та допомагати у відновленні природного зволоження, загоювати пошкодження.
  • Церамідний комплекс. Активно працює над підтримкою бар'єрних функцій, що забезпечують захист від шкідливих факторів ззовні. Запобігає надмірно швидкій втраті вологи шкірою.

Як користуватися і де купити

Перш за все, продукт повинен наноситися на вже очищену шкіру. Needly Crossbarrier Mask зручно діставати із коробки за допомогою спеціального пінцета в комплекті. Її потрібно розгладити на обличчі, щоб маска повністю прилягала, а потім залишити приблизно на 20 хвилин. Залишки есенції після зняття маски не потрібно змивати. Навпаки – акуратно розподілити по шкірі до повноцінного вбирання.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити Needly Crossbarrier Mask в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
30 шт./350 г.
Призначення
Поживне, Відновлення
To Top