logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
Fr-VBS

Вітамінна сироватка Frankly Vita Bomb Serum

Для того щоб шкіра була молодою та красивою, вона, перш за все, має бути здоровою. А здоров'я неможливе без вітамінів. Мультивітамінна сироватка Frankly Vita Bomb Serum попереджає фотостаріння шкіри, бореться із шкідливим впливом на епідерміс вільних радикалів, повертаючи їй блиск та здоровий колір.

Special Price 499,00 ₴ Regular Price 699,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Корейська сироватка для обличчя ідеально підходить всім жінкам, у тому числі веганам, оскільки містить у своєму складі тільки рослинні компоненти. Основні з них – екстракт сонячної обліпихи та сік стиглого манго, які щедро насичують епідерміс амінокислотами та антиоксидантами, запобігають авітамінозу та знімають всілякі подразнення. Речовина бісаболол, що у великих кількостях міститься в ефірних оліях ромашки, кандеї та лаванди, сприяє звуженню судин, мінімізуючи ризик розвитку куперозу та нівелюючи вже наявні ознаки захворювання.

Чому варто придбати

Купити Frankly Vita Bomb Serum можна в магазині корейської косметики NewSkin у Києві та Україні, якщо Ваша шкіра:

  • потребує додаткового зволоження;
  • сприйнятлива до зовнішніх подразників;
  • схильна до жирності або, навпаки, страждає від відчуття стягнутості;
  • покрита пігментними плямами та слідами пост-акне.

Усунення всіх цих проблем гарантовано завдяки унікальній формулі Frankly Vita Bomb Serum: ніацинамід+вітамін С+пантенол+Вітамін Е+гіалуронова кислота+рослинні екстракти=здорова сяюча шкіра у будь-яку пору року та у будь-якому віці.

Результат застосування

Зі 100% опитаних жінок, які застосовують Frankly Vita Bomb Serum протягом двох тижнів, 96,7% відзначили її заспокійливий та протизапальний ефект. 93,3% оцінили відновлювальні та омолоджуючі властивості корейського доглядового продукту. 99% виявили бажання продовжувати використовувати вітамінну сироватку надалі.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження, Антиоксидантне
To Top