logo
Немає у наявності
Артикул
Fr-RC

Крем із ретинолом Frankly Retinol 0.1 Cream

Купуючи доглядову косметику, перш за все потрібно звертати увагу на її склад. Якщо серед перерахованих компонентів значаться ретинол, женьшень та ламінарія – можна сміливо купувати, особливо коли виробник – Корея, а крем - Frankly Retinol 0.1 Cream.

Special Price 599,00 ₴ Regular Price 799,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Цей корейський крем належить до так званих «розумних» продуктів косметичної індустрії. Спектр його впливу на шкіру дійсно дуже широкий:

  • скорочуючи зморшки, сприяє глибокому оновленню шкірних покривів;
  • запобігає обвисанню шкіри та утворенню брилів;
  • вирівнює рельєф та покращує колір обличчя вже з першого тижня застосування;
  • відмінно зволожуючи епідерміс, приводить до норми гідроліпідний баланс;
  • синтезує вироблення колагену, помітно зміцнюючи тургор і повертає пружність.

Корінь життя

Саме так називають женьшень, екстракт якого входить до складу Frankly Retinol 0.1 Cream. Він відповідає за мікроциркуляцію крові та регенерацію клітин, живить, тонізує шкіру та цілодобово захищає її від зневоднення.

Сила моря

Активно зволожує епідерміс екстракт водоростей – другого потужного антивікового компонента крему. Крім цього, він забезпечує шкірі місцевий імунітет, надійно захищаючи від агресивного впливу довкілля.

Нове слово

Приголомшливий результат використання засобу забезпечує Frankly Retinol 0.1 Cream та його інший «зірковий» склад: коензим Q10, ніацинамід, алантоїн, аденозин, ретинол, кераміди та комплекс поживних олій.

Спосіб застосування

Купити Frankly Retinol 0.1 Cream можна прямо зараз у магазині корейської косметики NewSkin у Києві та Україні. Оскільки у складі крему міститься ретинол, вводити його в «раціон» шкіри слід поступово, спочатку використовуючи 2-3 рази на тиждень, поетапно збільшуючи норму до щоденного застосування. Наноситься на завершальному етапі догляду після гелю, тонера та сироватки.

Живіть довго, красиво та молодо!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Відновлення захисного бар'єру
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top