logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
MP-BTPWS

Стік проти зморшок Medi-Peel Peptide Tox Bor Wrinkle Stick

Крем-бальзам Medi-Peel Peptide Tox Bor Wrinkle Stick створено з урахуванням передових технологій. Це антивікова корейська косметика, що містить величезну кількість пептидів, еластину, волюфіліну та природного колагену. Ці речовини виступають у ролі сучасних компонентів, що дозволяють здійснювати грамотний антивіковий догляд за в'янучою шкірою.

Special Price 572,00 ₴ Regular Price 888,00 ₴
Об’єм
10 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Активна речовина волюфілін має ефект ліфтингу, але при його використанні немає необхідності робити ін'єкції. З його допомогою вдається ефективно заповнити зморшки та підтягнути шкіру. Він допомагає покращити контур обличчя, повернути еластичність і зробити її молодшою. Крім омолоджувальних властивостей компонент здатний усунути лущення, що виникає завдяки насиченню шкірного покриву вологою.

Комплекс пептидів крему-бальзаму Medi Peel Peptide Tox Bor Wrinkle Stick діє на шкіру як дорогий ботокс. З його допомогою вдається розслабити м'язи, завдяки чому зморшки стають непомітними, а заломи зникають. Пептиди надають шкірі гладкості та пружності, завдяки чому вона виглядає здоровою та сяючою.

Універсальна формула містить велику кількість олій рослинних компонентів, що пом'якшують шкірний покрив, покращують колір обличчя та позбавляють інших недосконалостей зрілої шкіри. Завдяки гіалуронової кислоти вдається позбутися зневоднення і уникнути випаровування вологи. Як додаткові компоненти в кремі Medi Peel Peptide Tox Bor Wrinkle Stick виступають вітамін Е, бджолиний віск і витяжки з корисних рослин, що заспокійливо діють на шкіру, позбавляють подразнень, виступають у ролі антиоксиданту і мають протизапальні властивості.

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити крем-бальзам Medi-Peel Peptide Tox Bor Wrinkle Stick у Києві та Україні з доставкою додому. Цей унікальний засіб здатний впоратися з будь-якими проблемами в'янучьої шкіри і повернути молодість обличчю.

Застосування

Крем наноситься на попередньо очищену шкіру як завершальний етап догляду. Розподілити засіб по обличчю слід легкими масажними рухами, доки він повністю не вбереться. Може використовуватися для декольте та шиї.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
стік
Об'єм
10 мл.
Призначення
Антивікове
To Top