logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
MP-P9MS

Відбілюючий стік Medi-Peel Peptide 9 Mela Stick

Medi-Peel Peptide 9 Mela Stick – антивікова корейська косметика здатна творити дива! Засіб призначений для догляду за зрілою шкірою, він розгладжує зморшки та заломи, роблячи шкіру гладкою, пружною та еластичною. З його допомогою можна ефективно вирівняти тон, позбутися пігментних плям і знизити рівень меланіну.

Special Price 572,00 ₴ Regular Price 888,00 ₴
Об’єм
10 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Регулярне використання Medi-Peel Peptide 9 Mela Stick дозволяє на 100% позбутися зморшок біля очей та в області губ. Завдяки ефективному зволоженню та запобіганню випаровування вологи, з'являється можливість швидко позбутися сухості, лущення та неприємного почуття стягнутості, при цьому шкіра стає м'якою і набуває здорового сяйва.

Склад Medi-Peel Peptide 9 Mela Stick можна назвати унікальним. Його компоненти мають потужну дію, завдяки чому підвищується щільність шкіри, вирівнюється рельєф, відбувається стимуляція вироблення колагену та уповільнюються процеси старіння. Головною діючою речовиною виступає комплекс із дев'яти пептидів у поєднанні з олією, отриманою з насіння соняшника. У поєднанні вони здатні суттєво зменшити глибину як дрібних, а й глибоких зморшок. Засіб має тонізуючий ефект і захищає шкіру від дії вільних радикалів.

Додатковими речовинами є аргірелін, волюфілін, ніацинамід, олія Ши, аскорбінова кислота та кераміди. У комплексі всі вони перешкоджають старінню, сприяють виробленню ліпідів та колагену, виступають у ролі антиоксиданту, контролюють роботу жирових залоз, насичують шкіру вологою та поживними речовинами. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-Peel Peptide 9 Mela Stick у Києві та Україні, де представлені вигідні ціни на косметичні продукти та є можливість замовити доставку додому.

Застосування

Засіб використовується як завершення вечірнього догляду або як основа декоративної косметики. Наносити слід на місця утворення зморшок та сухі ділянки шкіри.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
стік
Об'єм
10 мл.
Призначення
Відбілювання
To Top