logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
MP-MXDGC

Відбілюючий капсульний крем Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream

Кожній жінці, яка починає користуватися антивіковою косметикою, хочеться отримати від неї миттєвий видимий ефект. Саме такою «чарівною» властивістю володіє Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream.

Special Price 713,00 ₴ Regular Price 1 339,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Унікальний склад корейського відбілюючого крему «захований» у освіжаючому гелі та зволожуючих капсулах, які у дбайливому тандемі:

  • інтенсивно зволожують епідерміс на клітинному рівні;
  • відлущуючи клітини, що віджили, вирівнюють рельєф шкіри;
  • нівелює пігментацію та освітлюють тон;
  • мають загоювальний та знезаражуючий ефект;
  • сприяють виробленню колагену, скорочуючи виразність зморшок і перешкоджаючи появі нових;
  • борючись із вільними радикалами, значно уповільнюють вікові зміни.

Переваги формули гель+капсули

Капсули – це не лише зручно та красиво. Вони абсолютно ізолюють засіб від впливу світла та повітря, що на 100% зберігає їх унікальні властивості. До того ж, висока концентрація в міні-контейнері активних компонентів забезпечує моментальний ефект. Професійні косметологи називають капсульну косметику "засобом, який максимально працює".

«Працююча» формула Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream

Комплекс Mela-tamin™, що входить сьогодні у всі найпопулярніші бьюті-засоби, складається з семи активних антиоксидантів: пантенолу, вітамінів С, G і Е, ретиналю, ретиніл пальмітату та AA-Ferm (ферменту полину). Вони проникають глибоко в епідерміс і борються із процесами старіння зсередини.

Природними силами діляться екстракти сливи, виноградних кісточок, яблука та папайї, а комплекс із п'яти активних керамідів захищає шкірний покрив від зовнішніх впливів, підвищуючи бар'єрні та імунні функції.

Спосіб застосування

За допомогою спеціальної лопатки, що додається в комплекті з упаковкою, з'єднайте вміст гелевої та кремової капсул. Поступово розподіліть отриманий засіб по шкірі обличчя та шиї легкими масажними рухами до повного вбирання.

Одна капсула Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream містить точну, оптимальну норму разового застосування, що гарантує заявлений ефект від застосування засобу.

У магазині корейської косметики NewSkin можна купити Medi-Peel Melanon X Drop Gel Cream у Києві та Україні за найпривабливішою ціною, не переживаючи за якість. Ми робимо красу доступною для кожної жінки!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top