logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
MP-MXA

Сироватка від пігментації Medi-Peel Melanon X Ampoule

Сироватка Medi-Peel Melanon X Ampoule здатна помітно зменшити глибину зморшок, розібратися з гіперпігментацією та виправити тон. Крім того, вона поверне шкірі приємну гладкість та природне сяйво.
Special Price 743,00 ₴ Regular Price 1 050,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Все завдяки, головним чином, нормалізації водного балансу шкіри, а також розгладжуванню зморшок у найбільш помітних місцях – навколо очей, губ та носа. Основна дія засобу спрямована на стабілізацію активності клітин організму, які відповідають за пігментацію. Ця корейська косметика від пігментних плям працює на усунення таких можливих проблем, як ластовиння, сліди постакне та мелазма.

Засіб досить економічний і вистачить його надовго. Після вбирання буде помітний ефект ліфтингу, а через цілий курс використання тон і зморшки повністю розгладжуючи обличчя. Ампульна сироватка діє досить делікатно, щоб не викликати алергічних реакцій.

Діючі компоненти

Складові Medi-Peel Melanon X Ampoule наділені такими властивостями:

  1. Ретинол від Medi-Peel – капсульований формат вітаміну А, який усуває перші ознаки старіння шкіри, вирівнює тон та мікрорельєф.
  2. Комплекс Melatamine із семи вітамінів. Дає шкірі живлення, освітлює, бере активну участь у розгладжуванні зморшок.
  3. Транексамінова кислота. Саме вона у складі цього засобу дбайливо відновлює колір обличчя, а також бореться зі слідами після лікування акне. Крім того, попереджає порушення пігментації надалі.

Кому підходить і як користуватися

Насамперед варто відзначити, що Medi-Peel Melanon X Ampoule підійде будь-якому типу шкіри, але особливо її вплив оцінять володарки сухої шкіри. Продукт має густу структуру, що нагадує косметичне молочко, тому достатньо використовувати лише кілька крапель у вечірньому догляді.

Щоб набрати сироватку, потрібно натиснути на ковпачок, потім нанести на обличчя. Особливо ретельно потрібно обробляти зони пігментних плям та вікових змін..

У магазині корейської косметики NewSkin можна купити Medi-Peel Melanon X Ampoule в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення мікробіома
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Відбілювання
To Top