logo
В наявності
Тільки 5 залишилося
Артикул
MP-BIGWT

Освітлювальний тонер Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Toner

З приходом у світ догляду за обличчям космецевтики, багато хто відкрив для себе новий проміжний етап, спрямований на додаткове зволоження та зняття стресу з дерми. Корейський тонер Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Toner – один із тих засобів, який має бути в арсеналі.

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 959,00 ₴
Об’єм
180 мл.

Через багато факторів недостатньо просто очистити шкіру від косметики або нанести ранковий крем. Легка молочна сироватка, нанесена на чисту шкіру, стане бар'єром для токсинів, ультрафіолету та негативних зовнішніх факторів. І при цьому не завадить стійкості макіяжу. Незважаючи на тональний засіб та коректор, продукт працюватиме зсередини.

Антипігментний комплекс у справі

Особливий нюанс чутливої та вікової шкіри – пігментація, яка має властивість ставати інтенсивною, розширювати локацію та темніти. Запатентований брендом комплекс Glutathione не просто відбілює, а й впливає на вироблення меланіну, що призводить до потрібного показника. Це дозволить уповільнити поширення плям, освітлити їх до максимуму та запобігти виникненню нових. Замість звичайної води в тонері Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Toner використовували обліпихову для вирівнювання тону, зняття почервоніння та сухості.

Ніацинамід покращує мікроциркуляцію в тканинах, щоб стимулювати вироблення колагену та гіалуронової кислоти із власних ресурсів. А ще він виконує протизапальну функцію та захисну. Ретинол відповідає за молодість та пружність, не допускає провисання фібропластів. Доповнюють дію відбілюючого тонера Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Toner оздоровлюючий та поживний коктейль з пептидів та вітамінний комплекс.

Спробуйте і Ви!

Якщо Ви ще не встигли оцінити ефект і для Вас тонер — просто рекламний хід, то настав час змінювати свою думку. Зараз така можливість є – просто купити тонер Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Toner в інтернет-магазині брендової та оригінальної косметики NewSkin з доставкою територією України. Ви здивуєтеся, як легко вирішуються проблеми сухості, тьмяності, дискомфорту після вмивання. Ми пропонуємо своїм улюбленим клієнтам лише те, що пробували самі! І це однозначно фаворит усієї нашої команди.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
180 мл.
Призначення
Антивікове, Відбілювання
To Top