logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
MP-MTA

Відбілююча сироватка Medi-Peel Mela Plus Tox Ampoule

Відбілююча сироватка Medi-Peel Mela Plus Tox Ampoule 1 5 5 1

Удосконалені медичні формули воістину можуть конкурувати з дорогими косметологічними процедурами і навіть перевершувати їх! Безпека, відсутність реабілітаційного періоду та протипоказань приваблюють чудову стать. Корейська сироватка для обличчя Medi-Peel Mela Plus Tox Ampoule продовжує тенденцію бренду поєднувати у новаторських продуктах фармацевтичні знання та професійний салонний догляд.

Special Price 799,00 ₴ Regular Price 1 299,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Медичний акцент зроблено і на оформленні — строга коробка зі скляним, заповненим молочною рідиною флаконом та шприцом-дозатором. Суворий дизайн обраний не випадково – він підкреслює дієвість та ефективність сироватки, де зібрані тільки активні агенти, що впливають на проблему пігментації зсередини. Належить до антивікового сегменту з комплексним підходом до всіх проблем, що випливають із цифр у паспорті.

На варті рівня меланіну

Принцип дії сироватки Medi-Peel Mela Plus Tox Ampoule зрозумілий навіть із назви – правильно вибудовані в єдину формулу компоненти знаходять причину, що впливає на стрибок зростання меланоцитів. Саме ці клітини залишають на поверхні дерми негарні коричневі плями, а що ще гірше — вони можуть спричинити порушення і в глибоких епітеліальних шарах.

Бісаболол полегшує проникнення в клітини і сам виступає в ролі контролера за виробленням меланіну, нормалізуючи рівень та зупиняючи поширення пігментації. Аскорбінова кислота та вітамін С посилюють його властивості, прибираючи останні прояви та вирівнюючи тон. Вітамін B3 та витяжка з едельвейсу захищають від ультрафіолетових випромінювань, що сприяє старінню шкіри, зниженню захисних функцій та витончення колагенових сполук. Кераміди та аденозин відновлюють пружність фіброволокон, живлять та зволожують, дозволяючи шкірі "вирівнятися" і запобігають дегідрації. Фінальний етап — лактобактерії, що доглядають тургор, мікрофлору і зовнішню красу.

На старт, увага – краса!

З пігментацією не можна гаяти час — за перших проявів потрібно вживати заходів, тоді результат з'явиться швидше. Щоб вийти з цієї боротьби переможцем, поспішіть купити Medi-Peel Mela Plus Tox Ampoule в інтернет-магазині оригінальної косметики з Кореї New Skin! Ціна на продукт здивує, порадує та усуне всі сумніви – його обов'язково варто придбати як для лікування, так і профілактики пігментації. Ми не міняємо правила на акційні продукти – від 2000 гривень доставка залишається безкоштовною по всій Україні!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top