logo
В наявності
Тільки 6 залишилося
Артикул
MP-GHAC

Інтенсивно зволожуючий крем-гель Medi-Peel Glutathione Hyal Aqua Cream

Зволожуючий Medi-Peel Glutathione Hyal Aqua Cream здатний не тільки врятувати обличчя від зневоднення, але також позбавити від вже існуючих зморшок і пригальмувати процес природного старіння. Шкіра стає гладкою та шовковистою.

Special Price 716,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Купити корейський крем для обличчя буде чудовим вибором, якщо потрібно розібратися з небажаною пігментацією, вирівняти мікрорельєф, зробити шкіру пружнішою, прибрати тьмяність. Продукт забезпечує тривале зволоження, а також позитивно впливає на імунітет шкіри.

Ключові компоненти

При створенні Medi-Peel Glutathione Hyal Aqua Cream були використані:

  • Глутатіон. Омолоджує, діє як антиоксидант.
  • BlueWaterlock. Насичує поживними речовинами та вологою, посилює захисний шар шкірного покриву, відновлює текстуру епідермісу, додає ефективності впливу інших компонентів.
  • Вітаміни групи B (В1, В3, В6, В12). Сприяють покращенню загального стану обличчя, висвітлюють пігментацію.
  • Вітамін С. Працює з пігментними плямами, усуває запальні процеси, запобігає окисленню клітин, сприяє синтезу природних колагенових волокон, підвищує щільність тканин.
  • Кераміди. Позитивно впливають на гідроліпідний шар, видаляють лущення, купірують вологу в тканинах, знижують чутливість епідермісу до різних негативних подразників ззовні.
  • Пептиди. Пригальмовують вплив факторів старіння, оптимізують процес виробництва природних колагену та гіалуронату, вирівнюють мікрорельєф.

Як користуватись, де знайти

Medi-Peel Glutathione Hyal Aqua Cream рекомендується використовувати дівчатам зі звичайним, сухим та комбінованим типом шкірного покриву.

Використовувати крем потрібно останнім етапом у доглядовій рутині. Розподілити по обличчю до повного вбирання. Для більш комфортного дозування засобу краще використовувати лопатку, яка йде у комплекті.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити Medi-Peel Glutathione Hyal Aqua Cream в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Відбілювання
To Top