logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
Fr-VCS

Сироватка з вітаміном С Frankly Vitamin C 21 Serum

Кожна жінка намагається одягатися красиво, щоб вбрання відповідало обстановці та настрою. Наша шкіра – це теж одяг, але, серед усього «гардеробу» особливо важлива: вона завжди має бути чистою, гладкою... одним словом – бездоганною!

Сяяти та захоплювати кожен день Вам допоможе Frankly Vitamin C 21 Serum – гель-сироватка, призначена для проблемної, неживої шкіри.

Special Price 489,00 ₴ Regular Price 689,00 ₴
Об’єм
15 мл.

Базою унікального складу корейської сироватки для обличчя служить «вітамін молодості» С, представлений одразу у двох варіаціях:

  1. аскорбінова кислота в «чистому» вигляді: природний антиоксидант, який нейтралізує негативну дію вільних радикалів, що загрожують шкірі старінням, та захищає її від агресивних ультрафіолетових променів;
  2. 3-О етил аскорбінової кислоти: має протизапальні, відбілюючі властивості. Помітно освітлює пігментацію та сліди пост-акне вже з першого тижня застосування.

Посилений склад

Окрім цього, вітамін С підвищує стресостійкість шкіри та її місцевий імунітет, а також активізує роботу інших компонентів, що входять до складу продукту:

  • трьох видів гіалурону, що утримує в епідермісі необхідну кількість вологи;
  • ніацинаміду, який відповідає за вироблення колагену;
  • пантенолу, що відновлює структуру епідермісу.

Секрети предків

Крім того, Frankly Vitamin C 21 Serum містить рідкісний компонент – екстракт японського коптису, який використовувався для лікування шкірних та інших захворювань протягом багатьох століть. Завдяки мудрості давньої східної медицини формула сучасного догляду максимально наближена до природної. Саме тому сироватка гіпоалергенна і не викликає подразнень та неприємних відчуттів навіть на чутливій шкірі.

Спосіб застосування

Шкіру обличчя потрібно ретельно очистити від забруднень та макіяжу, зволожити тонером (бажано корейським) та нанести кілька крапель Frankly Vitamin C 21 Serum. Масажними рухами розподілити по обличчю, після чого скористатися зволожуючим кремом. Гелієва структура не дозволяє сироватці спонтанно розтікатися, роблячи її використання максимально легким та комфортним.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Frankly Vitamin C 21 Serum у Києві та Україні. Сяяти та бути щасливою має право кожна жінка!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
15 мл.
Призначення
Антиоксидантне, Відбілювання
To Top