logo
В наявності
Тільки 5 залишилося
Артикул
J'sD-REWA

Сироватка навколо очей з ефектом ліфтингу J'sDerma Returnage Eye Wrinkle Ampoule

Омолоджуюча сироватка J'sDerma Returnage Eye Wrinkle Ampoule ефективно розгладжує зморшки на шкірі біля очей, перешкоджаючи утворенню нових, зволожуючи та пом'якшуючи шкіру, прискорюючи регенерацію клітин. Регулярне використання дозволяє видалити темні кола, а підтягуючий ефект робить шкіру молодшою та красивішою на вигляд.

Special Price 849,00 ₴ Regular Price 1 175,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

В інтернет-магазині корейської косметики. New Skin можна купити J'sDerma Returnage Eye Wrinkle Ampoule у Києві та Україні, скориставшись швидкою доставкою додому.

Корейська косметика для шкіри навколо очей створена на основі передових технологій, завдяки чому відповідає запитам найвибагливіших користувачів. Засіб має водяну текстуру, що дозволяє йому швидко вбиратися глибоко в шкірний покрив, не залишаючи липку плівку, що перешкоджає подиху шкіри.

Склад

Засіб має у складі відразу кілька активних речовин, що у поєднанні дають чудовий результат:

  • Аргірелін сприяє зменшенню глибини вже наявних зморшок і запобіганню появи нових ознак старіння шкіри, має дію схожу на ботокс, але має більш зручний і безпечний спосіб використання;
  • Бета-глюкан у комплексі з гіалуроновою кислотою сприяє насиченню шкірного покриву вологою та запобігає її подальшому випаруванню, прискорює процеси загоєння мікроушкоджень та регенерацію шкіри;
  • Аденозин сприяє виробленню колагенових волокон, покращуючи еластичність і роблячи зморшки менш помітними. Речовина нормалізує мікроциркуляцію крові, завдяки чому прискорюються процес оновлення;
  • Liftonin Xpress є цілим комплексом корисних компонентів, які спільно дозволяють досягти ліфтинг-ефекту.

Застосування

Наносити слід на попередньо очищену шкіру навколо очей, легкими рухами, що поплескують. Рекомендується використовувати 2 рази на день.

Варіанти комбінованого використання:

  1. Спочатку використовуємо J'sDerma Returnage Eye Wrinkle Ampoule, а потім Returnage Lifting Serum, розподіляючи його по всій шкірі для досягнення ліфтинг-ефекту.
  2. Для покращення еластичності шкірного покриву, необхідно змішати пару крапель Returnage Lifting Serum з Returnage Eye Wrinkle Ampoule та рівномірно нанести на шкіру.
  3. Слід нанести J'sDerma Returnage Eye Wrinkle Ampoule, а потім поверх використовувати Returnage RG Ampoule, завдяки чому шкіра стане набагато еластичнішою і буде підтягнутою на вигляд.
  4. Для ефективного розгладження зморшок необхідно змішати Returnage Eye Wrinkle Ampoule і Returnage RG Ampoule, а потім розподілити по шкірі, особливу увагу приділяючи проблемним зонам.
Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки
Тип засобу
сироватка для шкіри навколо очей
Об'єм
15 мл.
Призначення
Антивікове
To Top