logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
IF-FBE

Есенція з екстрактом інжиру I'm From Fig Boosting Essence

Есенція на основі витяжки з інжиру I'm From Fig Boosting Essence 150 мл чудово справляється з тонізуванням, зволоженням шкірних покривів та покращенням кольору обличчя. Продукт не тільки дає помітний ефект, що омолоджує, але також і гальмує розвиток природних вікових змін. Крім того, швидко знімає запалення та підвищує ефективність дії подальших доглядових засобів.

Special Price 1 310,00 ₴ Regular Price 1 510,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Ця корейська есенція для обличчя має комфортну текстуру, яку легко наносити на шкіру і яка швидко вбирається, не залишаючи після себе некомфортних відчуттів. З її допомогою не лише підтримувати належний рівень зволоження, а й відновити рН-баланс.

Компоненти для формули продукту

Для створення I'm From Fig Boosting Essence 150 мл виробники вибрали такі складові:

  • Витяжка із інжиру. Тонізує та очищує шкіру, прибирає пігментацію та уповільнює природні вікові процеси, надає помітний ліфтинг-ефект, відлущує омертвілі клітини та зволожує.
  • Вітамін Е. Захищає обличчя від раннього старіння, а також від старіння, спричиненого впливом сонячних променів, прибирає пігментні плями та покращує колір обличчя.
  • Витяжка із хлорели. Приймає активну участь у омолодженні шкірного покриву, у тому числі посилюючи властивості колагенових волокон.
  • Гіалуронан. Довше утримує вологу в епідермісі, завдяки створенню особливої захисної плівки, яка ущільнює шкіру зсередини, надаючи обличчю свіжого та сяючого вигляду.
  • Провітамін В5. Стимулює регенерацію шкіри, прибирає подразнення та почервоніння, активно допомагає у загоєнні ранок.

Як користуватися і де купити

Варто відзначити універсальність I'm From Fig Boosting Essence 150 мл – продукт підійде будь-якому типу шкіри. Однак особливу увагу на нього варто звернути володаркам нормального та сухого шкірного покриву.

Все, що потрібно – це нанести деяку кількість засобу на вже очищене обличчя та дочекатися вбирання. Після чого можна продовжувати доглядову рутину.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити I'm From Fig Boosting Essence 150 мл в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Нерівний рельєф, Зневодненість
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
150 мл.
Призначення
Зволоження, Відлущування
To Top