logo
В наявності
Тільки 5 залишилося
Артикул
RL-1025DCB

Гідрофільний бальзам ROUND LAB 1025 Dokdo Cleansing Balm

Гідрофільний бальзам ROUND LAB 1025 Dokdo Cleansing Balm 1 5 5 1

Очищення, про яке Ваша шкіра могла лише мріяти, подарує гідрофільний бальзам Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Balm. Це можливість не просто відчути дермальний комфорт, нейтралізувати згубний вплив косметики та зовнішніх факторів, а й вкласти максимум у свою красу та обігнати час.

Special Price 930,00 ₴ Regular Price 1 080,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Органічний бренд не використовує синтетичні формули та матеріали – кожен продукт містить лише натуральні компоненти. Унікальна особливість бренду - всі рослинні агенти виростають у межах Кореї, а це означає, що будь-яка, навіть найчутливіша і примхлива шкіра прийде в захват і перестане підносити неприємні сюрпризи у вигляді почервоніння!

Догляд & задоволення

Унікальний корейський гідрофільний бальзам Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Balm випускається у спеціальній та досить незвичайній формі – баттері. Це зроблено для зручності зберігання та використання за будь-якої температури, а також гарантує економну витрату засобу. Найніжніший, насичений киснем мус проникає в пори і витягує назовні всі забруднення, себум, що накопичився, і залишки повсякденної декоративної косметики. Ороговілі клітини розчиняються під шаром піни, дозволяючи дермі ввібрати в себе всі необхідні мікроелементи та корисні речовини.

Формула масла-пінки Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Balm – це три ступені делікатного клінінгу, що дарують повну свободу шкірі та сприяють відновленню та регенерації. Антиоксидантну допомогу та протизапальний ефект надає олія з насіння соняшника, вечірня примула радує регенераційними та знезаражуючими властивостями, а луговий пінник – це м'якість шовку та глибоке зволоження із седативним ефектом.

У нас – вигідно!

Стежити за здоров'ям та станом своєї шкіри своєчасно – набагато ефективніше та бюджетніше, ніж потім намагатися повернути дермі її колишній стан та здоров'я. В інтернет-магазині New Skin особливий підхід до краси та потреб своїх покупців, тому зараз корейський бальзам Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Balm можна купити з нереальною знижкою!

Ми не працюємо з посередниками, не накручуємо ціни та представляємо виключно оригінали! Перевірте самі та переконайтеся – тисячі задоволених клієнтів не можуть помилятися!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск
Тип засобу
гідрофільний бальзам
Об'єм
100 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top