logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
Need-MCB

Гідрофільний бальзам Needly Mild Cleansing Balm

Needly Mild Cleansing Balm має ніжний вплив на шкіру будь-якого типу, м'яко очищаючи її. Це відмінний вибір для усунення звичайних забруднень та косметики, навіть якщо йдеться про чутливу шкіру. Контактируя з дермою, структура засобу стає маслянистою, а після контакту з вологою перетворюється на молочко, що очищає.

Special Price 980,00 ₴ Regular Price 1 480,00 ₴
Об’єм
120 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Після використання бальзаму Needly Mild Cleansing Balm залишається лише приємне відчуття чистоти та зволоженості. У складі немає ніяких агресивних добавок, тому власницям шкіри з ослабленим захисним шаром цей засіб підійде якнайкраще.

Активні компоненти складу

Створений для будь-якого типу шкіри, цей універсальний корейський гідрофільний бальзам насичений корисними речовинами та антиоксидантами, а також корисними оліями, які здатні проникати глибоко у тканини та усунути максимум забруднень. В основі Needly Mild Cleansing Balm лежать олії та кислоти, що відновлюють гідроліпідний баланс:

  1. Candida Bombicola – зупиняє запальні процеси, заспокоює роздратування, знімає почервоніння.
  2. Олія камелії – містить ненасичені жирні кислоти, а також вітаміни та протеїни, які забезпечують здоровий вид обличчя. Живить, захищає та пом'якшує тканини, надає відновлюючу дію.
  3. Комплекс рослинних олій (аргани, винограду, жожоба, кокосу, оливи, пачулі, розмарину, насіння соняшника) – надає антибактеріальний вплив. Пом'якшує шкіру, збільшує її еластичність за рахунок жирних кислот та вітамінів.

Як правильно використовувати

Продукт потрібно використовувати насамперед під час вечірнього догляду за обличчям. Деяку кількість засобу необхідно нанести на суху шкіру легкими рухами, що масажують, після чого додати трохи води і змити косметику. Після цього можна додати очищувальну пінку. Залишки бальзаму легко змиваються теплою водою, не залишаючи відчуття стягнутості.

Сьогодні у магазині корейської косметики NewSkin можна купити Needly Mild Cleansing Balm у Києві та Україні за вигідною ціною.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне
Тип засобу
гідрофільний бальзам
Об'єм
120 мл.
Призначення
Очищення, Демакіяж
To Top