logo
В наявності
Тільки 15 залишилося
Артикул
Need-PWGC

Заспокійливий крем-гель із пантенолом Needly Panthenol Water Gel Cream

Заспокоїти подразнення на шкірі, зробити її м'якою та подарувати сяйво дозволить Needly Panthenol Water Gel Cream. Цей засіб дозволить насамперед забезпечити м'яке зволоження.

Special Price 850,00 ₴ Regular Price 1 350,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Наявність пантенолу у складі надасть також і ранозагоювальну дію. Крім того, цей компонент дозволить позбутися відчуття сухості та стягнутості, зніме набряклість та почервоніння. Продукт відрізняється універсальністю – він підійде всім типам шкіри.

Склад крем-гелю

Для кращого розуміння впливу на шкіру, варто розглянути склад крем-гелю Needly Panthenol Water GelCream у всіх подробицях:

  1. Витяжка із камелії. Допомагає наситити шкіру вітамінами та мінералами.
  2. Гіалуронова кислота. Захищає обличчя від зневоднення та сухості.
  3. Ніацинамід. Популярний компонент, який давно доказав свою ефективність. Він дозволяє позбавити шкіру від роздратування та пігментних плям, створити захисний бар'єр для дерми та оптимізувати синтез колагену.
  4. Пантенол. Гіпоалергенний компонент не тільки заспокоїть епідерміс та запустить процес регенерації, але також попередить виникнення нових запалень.
  5. Фермент хлорели. Надає шкірі гладкості, відновлює тургор.
  6. Екстракти азіатської центели та портулаку. Рослинні складові борються із висипаннями, усувають подразнення шкіри, стимулюють мікроциркуляцію.

Як правильно користуватися

Корейський крем для обличчя Needly Panthenol Water Gel Cream має приємну на дотик гелеву консистенцію. Вона не щільна, але при цьому досить густа, щоби не розтікатися. Деяку кількість продукту потрібно завдати на шкіру масажними рухами. Він швидко вбирається, не залишаючи після себе відчуття липкості.

Додатковий плюс засобу у тому, що він підійде абсолютно для будь-якого типу дерми. Але насамперед на нього варто звернути увагу власницям чутливої, жирної, сухої та куперозної шкіри.

Вигідно купити Needly Panthenol Water Gel Cream у Києві та Україні можна в магазині корейської косметики NewSkin прямо зараз.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Акне, Жирний блиск, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе
To Top