logo
Немає у наявності
Артикул
BWish-VABNC

Крем з ретинолом та бакучіолом By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream

Крем з ретинолом та бакучіолом By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream 4 5 5 1
Краса шкіри безпосередньо пов'язана зі здоров'ям, способом життя та живленням, але виконувати ці вимоги не так просто. Робота, емоційна напруга, нестача часу. І як результат — виснажена втомлена дерма псує весь зовнішній вигляд.
Special Price 1 375,00 ₴ Regular Price 1 599,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Радості таке видовище не принесе жодній жінці, тому вже зараз подбайте про професійний догляд із оновленою формулою корейського антивікового крему By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream. Він насправді дивовижний – це не просто рекламний хід для залучення клієнтів, а склад, який може змінити шкіру до невпізнанності.

Місія – сяяти!

З цим завданням без проблем справляється нічний anti-age крем By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream. Правильно підібраний склад з урахуванням потрібної концентрації агентів включається на всю міць під час сну. Не відволікаючись на зовнішні чинники, шкіра повноцінно відпочиває та поглинає потрібні їй вітаміни та мікроелементи. Усі ресурси спрямовані на відновлення, оновлення та омолодження. Вітамін A тут представлений у вигляді ретинолу (концентрація 3000 ppm). Він чудово витягує надлишки себуму та забруднення з пор, відкриваючи транспортний коридор для кисню та корисних речовин. Відбувається регенерація на клітинному рівні, покращується циркуляція крові і в шкіру начебто вливають нові сили.

Баккучіол необхідний для своєчасного вироблення колагену, що підтримує пружність, еластичність та тонус матриксу. Він же стежить за рівнем меланіну, щоб не дозволити пігментним плямам зіпсувати фарфорове сяйво шкіри.

Проти вікових змін бореться аденозин, а ніацинамід знімає запалення, вирівнює рельєф та загоює сліди від вугрової висипки та акне. Корейський антивіковий крем By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream надає гладкість з приємним матовим фінішем – це заслуга бетаїну та олії з горіха макадамія.

ТОП-засіб вже у продажу!

Дружня команда професіоналів нашого інтернет-магазину New Skin уважно відстежує тренди та новинки, що виробляються титанами корейської косметики. Купити sleep-крем By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream вигідно саме зараз – знижка на нього скоро згорить, а товару залишається все менше! Не пропустіть можливість стати найкращою версією себе та отримати б'юті-продукт з доставкою по Україні та областям!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Відбілювання
To Top