logo
В наявності
Тільки 8 залишилося
Артикул
MP-P9VWCE-PRO

Відбілююча есенція з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence Pro

Поліпшений варіант кисневої есенції Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence Pro з додаванням пептидів дозволяє набагато швидше впливати на шкіру та дати кращий результат.
Special Price 1 080,00 ₴ Regular Price 1 690,00 ₴
Об’єм
100 мл.

Продукт знімає роздратування та сліди лікування акне, діє глибоко у тканинах, сприяючи швидкому оновленню. Усуває небажану пігментацію та в цілому покращує колір обличчя, робить його пружним, підтягує шкіру.

Киснева корейська косметика відрізняється тим, що при контакті з повітрям есенція перетворюється на пінку, яка проникає глибоко в епідерміс, живлячи і очищаючи.

Ключові компоненти

Для версії Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence Pro було обрано посилені комплекси та інші елементи:

  • Пептиди. Знижують виразність зморшок, запобігають виникненню інших, захищають шкіру від провисання, роблять риси обличчя чіткішими, гальмують ознаки природного старіння.
  • Знімає запалення, сприяє прискореному загоєнню ранок, зміцнює захист шкіри, купірує вологу в тканинах, допомагає знімати набряклість та зменшує виразність куперозу.
  • Астаксантін. Гальмує в'янення шкіри під впливом перших ознак природного старіння, покращує показники пружності, прискорює відновлення, допомагає при лікуванні акне.
  • Вітамін РР. Бере участь у виробництві натурального колагену, розбирається з пігментними плямами, скорочує виразність пір, робить шкіру м'якшою.
  • Екзацил. Захищає від утворення нових пігментних плям, висвітлює вже існуючі, вирівнює колір обличчя, знімає запалення.

Як користуватись, де знайти

Особливо рекомендуємо використовувати Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence Pro власницям шкіри з підвищеною чутливістю, а також з сильною пігментацією. Есенцію необхідно в потрібній кількості розподілити по обличчю та дочекатися, коли вона почне пінитися. Потім поплескуваннями допомогти швидше вбратися.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence Pro в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Відбілювання
To Top