logo
В наявності
Тільки 11 залишилося
Артикул
Man-GN2.0E30ml

Есенція з галактомісісом та ніацинамідом Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 30 ml

Есенція з галактомісісом та ніацинамідом Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 30 ml 1 5 5 1

Корейська косметика для проблемної шкіри Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 30 ml — засіб-сканер, що виявляє першопричину появи акне, висипки, локальних запалень та пігментації. Сильний склад, що не має аналога серед доглядових продуктів, діє професійно і точно - проникає всередину дерми, розподіляється по клітинах і шарах епітелію, зчитує проблему і вирішує її в комплексі.

Special Price 849,00 ₴ Regular Price 1 248,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Есенція-відбілювач піклується про реактивну шкіру, навіть високий вміст ферментів не викликає алергії та будь-якого дискомфорту, а лише максимально оздоровлює та наближає Вас до ідеалу.

Результат, що викликає захоплення

Гіперпігментація має здатність ставати інтенсивніше, захоплювати нові ділянки і навіть нашаруватись. Скупчення коричневих плям зіпсує навіть здорову дерму, а що казати якщо до них додається запалення, вугрі і жирний блиск? Терміново наводити порядок в обмінних процесах, рівні меланіну та швидкості вироблення себуму з еліксиром. Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 30 ml.

У формулі 94% концентрація ферментів дріжджових грибів галактомісіс виконує більшу частину роботи самостійно – вирівнює ліпідний обмін, матує, звужує пори, прискорює кровообіг та метаболізм, висвітлює уражені пігментацією ділянки. Ніацинамід необхідний проблемному матриксу для зняття запальних процесів, набряклості, почервоніння, надмірної сальності. Він делікатно підсушує, зберігаючи необхідний вміст вологи. підвищує опірність інфекціям та бактеріям.

Детокс-результат надає глутатіон, підтримуючи "чистоту" зовні та всередині матриксу, а пантенол знімає чутливість, заспокоює та загоює мікротравми. Органічна сторона Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 30 ml складається з екстракту хризантеми, що помітно освітлює, вирівнює колір і тургор агента та антисептика гамамелісу.

Покупка, яка виправдовує очікування!

Не варто чекати, що шкіра сама впорається з проблемами і поверне собі здоровий вигляд — треба вживати заходів зараз! Одна з них – купити сироватку Manyo Galac Niacin 2.0 Essence 30 ml в интернет магазине New Skin. Продукт класу люкс став одним із найбільш продаваних у нашому асортименті! Ну а сотні вдячних покупців – гарантія якості та оригінальності. Починайте шлях до шкіри Вашої мрії з нашою швидкою доставкою по всіх містах та Києву!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Розацеа, Дерматит, Запалення
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження, Анти-акне, Антибактеріальне, Відбілювання
To Top